Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Articolul hotarat enclitic (se afla la sfarsitul substantivului) se gaseste numai in limba romana.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput! " Asa ca, azi dimineata, am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

A aparut revista "In galop" numarul 4

26 Septembrie 2011
Intr-unul din numerele trecute ale revistei In galop, Ioana Tirlea, campioana nationala a Romaniei la proba e dresaj va sfatuia sa urmariti competitiile internationale, chiar daca numai la televizor, pentru a observa tehnica marilor campioni. Noi ne-am gandit sa  venim in ajutorul vostru si, in umarul 4 al revistei In galop, avem un articol despre ingredientele succesului unora dintre cei mai cunoscuti campioni la echitatie. Este foarte interesant.


In galop

De asemenea, nu trebuie sa ratezi articolul despre locurile unde mai traiesc in momentul e fata cai salbatici. Delta Dunarii din Romania este un astfel de loc. Aici traiesc in jur de 2 500 de cai, iar reprezentantii organizatiilor locale pentru protectia animalelor cred ca ar trebui ajutati sa se integreze si se zbat sa construiasca o rezervatie naturala numai pentru ei. Speram ca acest lucru sa se intample!



Chiar daca a inceput scoala asta nu inseamna ca nu ne mai distram. In numarul 4 al revistei va aratam cum puteti organiza o petrecere ecvestra despre care cu siguranta se va vorbi in toata scoala.



Si pentru ca vine toamna am pregatit si un concurs la care puteti castiga rucsaci, umbrele si hanorace cu gluga.



Din 26 septembrie, la toate chioscurile de ziare impreuna cu un cadou.

Aflati mai multe pe www.msz.ro.
Inapoi la lista de stiri