Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000 media de varsta pentru primii 400 dintre cei mai bogati oameni era de 63 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bebe monstru:Tata am o galma groaznica deasupra gatului meu!
Tata monstru:Ala e capul tau.

› vrei mai mult

27.000 de premii pentru peste 1000 de scoli inscrise in campania Viitorul incepe acum

05 Martie 2024

Viitorul incepe acum


Kaufland Romania anunta rezultatele finale ale campaniei „Viitorul incepe acum”, un proiect destinat imbunatatirii infrastructurii educationale, prin modernizarea si tehnologizarea salilor de clasa din Romania.


Pe parcursul campaniei, peste 1000 de scoli s-au inscris pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pentru a beneficia de sprijinul oferit, strangand puncte prin intermediul bonurilor de cumparaturi din magazinele Kaufland.


Efortul colectiv al profesorilor, parintilor si elevilor a permis institutiilor de invatamant sa achizitioneze peste 27.000 de produse si echipamente esentiale pentru procesul educational, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator si articole sportive.


„Incheiem campania «Viitorul incepe acum» mandri de rezultatele obtinute si de progresul inregistrat in modernizarea scolilor din Romania. Multumim tuturor celor care au contribuit la acest succes si care au demonstrat ca, impreuna, putem face diferenta”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs, Kaufland Romania.


Lansata initial in octombrie 2023, campania „Viitorul incepe acum” face parte dintr-un efort mai amplu al Kaufland Romania de a investi in proiecte educationale, demonstrand angajamentul companiei fata de cresterea accesului la educatie de calitate. Printre scolile care au strans cele mai multe puncte se afla scoli din localitatile Giurgiu, Bistrita, Craiova si Targoviste.


In anul 2023, Kaufland a alocat peste 1.07 milioane de euro pentru sustinerea educatiei, subliniind importanta pe care o acorda formarii generatiilor viitoare.

Inapoi la lista de stiri