Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Wolffia fara radacini este cea mai mica planta cu flori din lume. Aceasta lintita de apa plutitoare are un diametru de 0.5 mm.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia unui director afla ca acesta are o noua secretara si incepe al lua la intrebari:
Ce ochii are secretara asta a ta?
Sotul:Na-m bagat de seama
Ce culoare a parului are?
Sotul:Nu am observat
Cum se imbraca?
sotul:foarte repede

› vrei mai mult

10 elevi care iau nota 10 la o proba scrisa la BAC vor primi vouchere pentru servicii stomatologice

15 Iunie 2023

vouchere pentru servicii stomatologice

Zambete de 10! 10 elevi care iau nota 10 la o proba scrisa la BAC vor primi vouchere pentru servicii stomatologice de la Dr. Alexandra Mircea



Notele de 10 aduc zambete de 10! Dr. Alexandra Mircea, cea mai urmarita dentista pe Social Media, cu o comunitate de peste 1 milion de followers pe TikTok, Youtube, Instagram si Facebook, premiaza primii 10 elevi care iau cel putin o nota de 10 la probele scrise de la bacalaureat si se inscriu, dupa afisarea notelor, pentru a primi cate un voucher in valoare de 1.000 de lei. Elevii il vor putea folosi pentru orice serviciu in clinica fondata de dr. Mircea, inclusiv consultatii, igienizari dentare profesionale, obturatii si, in functie de necesitati, chiar si interventii mai complexe precum montarea unui aparat dentar.


Fiind constienta de importanta unei igiene orale adecvate pentru sanatatea generala, Dr. Alexandra Mircea doreste sa inspire si sa sustina tinerii in eforturile lor de a obtine rezultate academice remarcabile. Ea crede ca premiind performanta scolara prin servicii stomatologice gratuite, elevii vor fi incurajati sa-si mentina un nivel inalt de invatare si vor dezvolta obiceiuri sanatoase de igiena orala. De altfel, dr. Mircea este recunoscuta pentru demersurile sale pentru educatie despre igiena si sanatatea dentara prin videoclipuri pe Social Media care au devenit virale si extrem de populare, mai ales in randul persoanelor cu varste intre 15 si 25 de ani.


„Cred cu tarie ca educatia ne face mai buni si mai puternici. Ii felicit pe toti adolescentii care s-au straduit in anii de scoala sa isi dezvolte cultura generala si abilitatile, sa acumuleze informatii si sa isi aleaga drumul profesional care ii motiveaza. Sper ca unii dintre ei sa aleaga medicina si poate chiar sa devina medici dentisti care sa lucreze in Romania, unde avem nevoie de servicii cat mai bune”, a spus dr. Alexandra Mircea.


Elevii care doresc sa beneficieze de aceasta oferta speciala sunt invitati sa viziteze pagina www.dentalist.ro/10zambete, iar primele 10 persoanele eligibile vor fi contactate de personalul administrativ al clinicii dentare. Tot pe pagina dedicata se gasesc mai multe informatii despre eligibilitate si conditiile de inscriere. Campania „Zambete de 10” are scopul de a promova sanatatea orala si de a incuraja elevii sa obtina rezultate academice excelente.

Inapoi la lista de stiri