Cultura generala

Albatrosul este o pasare nestatornica petrecandu-si majotitatea timpului pe mare, revenint pe pamant doar pentru a se reproduce.

› vrei mai mult

home : Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. TERMENI
Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.clopotel.ro.

www.clopotel.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.clopotel.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.


2. DESCRIERE
www.clopotel.ro este o comunitate a tinerilor ce doresc sa comunice on-line si sa-si petreaca timpul liber in mediul virtual.


3. CONFIDENTIALITATE
Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. Clopotel.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri Clopotel.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Clopotel.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor Clopotel.ro.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Active Soft a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei, culturii si a divertismentului.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Active Soft.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Active Soft.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Active Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Office Building, et. 3, sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa clopotel.ro ", sau prin e-mail la adresa contact@clopotel.ro.

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate.

4. SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola care ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat www.clopotel.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

www.clopotel.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cheltuieli, pretentii ale tertilor, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau www.clopotel.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire a Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.


5. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil pentrua verifica acuratetea informatiilor furnizate de membri la inregistrare (prin verificarea adresei de mail), nu putem impiedicade fiecare data diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse si / sau ilicite. Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor informatiilor si formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatiisi cereri precise prin www.clopotel.ro .

Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, www.clopotel.ro nu isi asuma nicio garantie expresa sau implicita. www.clopotel.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Niciun fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la www.clopotel.ro sau de la orice alt membru inregistrat nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize oferite de personal specializat, indiferent de domeniul in discutie.


6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
www.clopotel.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.clopotel.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistarti. In mod expres, esti de acord ca www.clopotel.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa aperi si sa despagubesti www.clopotel.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate din sau aflate in legatura cu utilizarea de tine in orice mod a acestui Serviciu.


7. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.


8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale la inregistrarea in site sau la accesarea site-ului prin orice mijloc, pana in momentul in care este incetat de catre www.clopotel.ro. www.clopotel.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.clopotel.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionatin spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca www.clopotel.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.


9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Continutul paginilor site-ului web www.clopotel.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Active Soft SRL, cu exceptia cazului in care este indicat in mod expres un alt autor sau aceasta rezulta din modalitate de afisare a informatiei in Site. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Active Soft SRL sau al titularului drepturilor de proprietate intelectuala asupra acestora. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati lucrari derivate din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la contact@clopotel.ro sau la telefon 0040-21-209 53 42.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile, inclusiv de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Active Soft, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea ActiveSoft, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Active Soft, , cu exceptia cazului in care este indicat in mod expres un alt autor/proprietar sau aceasta rezulta din modalitate de afisare a materialelor / informatiilor respective in site. Utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze cu titlu neexclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, drepturile de utilizare pe internet, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

Cu exceptia cazului in care este precizat altfel in scris, se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al Active Soft.

Toti utilizatorii site-ului se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a site-ului:

    Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
    Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri. Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
    Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.
Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus www.clopotel.ro. va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau comentariu, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.


hai sus! : home : Termeni si conditii

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK