Voluntari straini pentru copiii din centrele bucurestene

11 februarie 2013, 16:22

Ultimul voluntar, venit din Malaezia, a aterizat astazi pe aeroprtul Henri Coanda. Sanjida Farhana este unul din cei zece sudenti voluntari veniti de pe 3 continente. In perioada 11.02.2013 – 15.05.2013, cei zece voluntari internationali vor desfasura activitati de educatie non-formala alaturi de copiii din 10 centre sociale. Impreuna, tinerii readuc in scena proiectul C.H.A.N.G.E. (Culture, Humanity and Art for the New Generations’ Evolution), un proiect marca AIESEC Bucuresti menit sa sprijine schimbarea noilor generatii prin intermediul culturii,  raspunderii umanitare, interculturalitatii si al artei.

350 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani, vor afla mai multe despre diversitatea si toleranta culturala, strategii pentru eficientizarea comunicarii si lucrul in echipa, arta traditionala romaneasca si internationala, despre notiuni de baza despre negociere, managementul timpului si cariera. Pe parcursul a 7 saptamani, in fiecare centru vor fi organizate intre 2 si 4 sesiuni/saptamana. In fiecare zi, timp de 1,5-2 ore , participantii vor avea ocazia sa exerseze limba engleza, le vor fi sprijinite initiativele si vor invata prin joaca.
Voluntari straini pentru copiii din centrele bucuresteneCu ajutorul echipei de organizare formata din 8 studenti romani si cu sprijinul StudentPlot (http://studentplot.ro), parteneri ai proiectului, C.H.A.N.G.E. contribuie la egalizarea sanselor prin crearea unui cadru de dezvoltare propice initiativelor participantilor si le ofera acestora posibilitatea de a le fi recunoscute meritele si efortul depus in cadrul ceremoniei de inchidere.

Fiind un proiect cu si despre implicare in societate, singura sursa de finantare este constuita din donatii, atat in bunuri si obiecte, cat si in bani. Daca va doriti sa sprijiniti proiectul prin intermediul donatiilor in bani sau bunuri si vreti sa aflati mai multe informatii, accesati site-ul www.aiesecbucharest.ro.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in 113 tari si teritorii, cu o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare integrata bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de schimb de experienta internationala, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. In urma cu 21 de ani, AIESEC a inceput activitatea in Romania, activand in prezent in 15 orase.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pontificatul papei Ioan Paul al II-lea este al doilea ca lungime in prezent dupa Sfantul Petru si papa Pius al IX-lea si, daca ar mai fi trait pana pe 9 iunie 2010, ar fi devenit cel mai lung pontificat din istorie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum se dau numele la chineji?
-Se arunca o tigaie pe scari.
Rezultat:tiiongpigdag....

› vrei mai mult