Prima competitie NERF ARENA din Romania! Sustine-ti echipa preferata si castiga cele mai cool blastere NERF!

2 septembrie 2019, 12:36

NERF Arena

Adrenalina, suspans si spirit de aventur
a in prima competitie NERF Arena din Romania! Zece vedete iau parte la concursul ce le va testa spiritul de echipa, iar fanilor le va aduce posibilitatea de a castiga cele mai cool blastere NERF!

 

Prima competitie NERF Arena din Romania, in cadrul careia vor participa cinci echipe de influenceri, ia startul pe 2 septembrie si va putea fi urmarita pe nerfarena.ro. Alex Velea face echipa chiar cu fiul lui, Dominic, si impreuna devin "Camarazii Velea", Speak si iubita lui, stefania, sunt "Romanticii", Mario Fresh si Lino Golden formeaza echipa "Golden Boys", Laura Giurcanu si Gami OS devin "The Fresh Gang", iar Ana Beregoi si Pablo sunt "Youngsters".

 

Vedetele, echipate cu cele mai cool blastere NERF, vor lua parte la probe ce le vor testa indemanarea, precizia si concentrarea. in cadrul competitiei NERF Arena, echipele se vor lupta pentru a castiga premiul de performanta, in functie de numarul de puncte strans in cadrul probelor, sau premiul de popularitate pentru care au nevoie de cat mai multe voturi din partea fanilor.

O data la doua saptamani, pe site-ul competitiei, nerfarena.ro, va fi incarcat cate un episod in care va fi vazut parcursul in concurs al fiecarei echipe.

Odata lansat, episodul va fi activ pe site pana la incheierea campaniei, pe 10 noiembrie, insa va putea fi votat timp de doar 2 saptamani.

Cei care vor vota au sansa de a castiga premii instant: cele mai cool blastere NERF, folosite si de vedete in cadrul competitiei NERF Arena.

NERF este unul dintre cele mai apreciate brand-uri ale HASBRO, al doilea cel mai mare producator de jucarii din lume, ce mai are in portofoliul sau brand-uri precum Monopoly, My Little Pony, Play-Doh si Transformers. NERF incurajeaza si promoveaza activitatile in aer liber, camaraderia si spiritul de echipa. De asemenea, brandul stimuleaza curiozitatea copiilor si le antreneaza spiritul competitiv.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Biblia are 66 de Carti, 1.189 de capitole si 31,173 de versete.

› vrei mai mult

Bancul zilei

(OK, asta e mai mult perla, dar daca tot eram la categoria asta...)
Profa de romana discuta despre subiectele de la examenul de capacitate. Nimeni nu o asculta. Deodata, ea zice: -Eu stiu ca voi ati fumat... Toti copii cu fata la ea (se simteau). Continua: -...chestiile astea.

› vrei mai mult