FamilyCARE a sarbatorit duminica, 13 mai, Ziua Internationala a Familiei

16 mai 2012, 13:04

Duminica, 13 mai 2012, FamilyCARE a sarbatorit Ziua Internationala a Familiei în cateva dintre locatiile unde familiile ies sa-si petreaca timpul liber, respectiv în zona Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Parcul Moghioros si Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti.

Instituita în 1993 de catre Organizatia Natiunilor Unite, Ziua Familiei a intrat în calendarul sarbatorilor internationale în anul 1994 si este celebrata în fiecare an în data de 15 mai. FamilyCARE, un brand dedicat îngrijirii si confortului întregii familii, a organizat cu aceasta ocazie actiuni menite sa atraga atentia asupra importantei rolului familiei în asigurarea echilibrului social.

FamilyCARE a sarbatorit duminica, 13 mai, Ziua Internationala a Familiei
Chiar în mesajul secretarului general al ONU, pentru Ziua Internationala a Familiei din acest an, se subliniaza necesitatea stabilirii unui echilibru între munca si familie. Cu alte cuvinte se insista pe existenta unor politici familiale care sa favorizeze acest echilibru. „Pentru Ziua Internationala a Familiilor, sa ne reînnoim angajamentul nostru de a promova echilibrul munca-familie, pentru beneficiul familiilor si societatii în ansamblu.” (citat din mesajul Secretarului ONU, Ban Ki-moon, pentru Ziua Internationala a Familiei, 2012).

 “Noi credem ca responsabilitatea unui echilibru în sanul familiei porneste de la fiecare dintre noi, ca si membrii ai unei familii... si, pentru ca suntem dedicati ideii de familie, noi, FamilyCARE, am vrut sa fim alaturi de bucuresteni pentru a-i încuraja sa petreaca mai mult timp în familie, pentru ca doar în sanul familiei vor avea cele mai frumoase amintiri.” (Ioana Pascan – Marketing Manager, Apollomod Distribution, distribuitor FamilyCARE).

Echipele FamilyCARE aflate în cele trei locatii din Bucuresti au oferit tuturor celor care au iesit sa petreaca timpul liber cu copiii posibilitatea de a se întalni cu personaje dragi din lumea desenelor animate, Alba ca Zapada si Familia Flinstone, si de a imortaliza aceste momente intr-o poza de familie. De asemenea, au felicitat familiile prezente la actiune pentru decizia de a petrece timpul împreuna si le-au oferit cadouri.

Despre FamilyCARE:
FamilyCARE este o gama special creata pentru tine si familia ta. Produsele sunt gandite astfel încat cantitatea sa fie suficienta pentru întreaga familie, fiind în acelasi timp economice si de calitate.

Gama contine toate produsele necesare igienei de zi cu zi: sapun lichid, gel de dus, betisoare de urechi, crema hidratanta, dischete demachiante, comprese termice, sampon, produse pentru copii.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de facebook: www.facebook.com/FamilyCARE.Ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un animal foarte interesant, din toate punctele de vedere, este amphioxul (Brachiostoma lanceolatum) un animal mic care traieste in malul de la marginea litorala. Acest animal vede cu creierul, datorita capsulei cartilaginoase transparente care ii acopera organele nervoase.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O echipa scotiana de fotbal cistiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune:
- Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra!

› vrei mai mult