De esti mic si talentat, de Lidl vei fi premiat!

31 mai 2013, 16:21

De Ziua Copilului, Lidl dã startul celui mai dulce concurs pentru copilasi, Pofteste si Gãteste Kids! 

 

Trimite în perioada 1 – 30 iunie un desen cu desertul preferat frumos colorat si în plic expediat, însotit de o pozã si reteta acestuia. Cele mai colorate, inspirate si delicioase deserturi primite vor fi premiate de Lidl cu jocuri distractive.

 

Juriul nostru format din: Monica Davidescu, Antonio Passarelli, Cãtãlin Mãrutã si Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii România asteaptã cu nerãbdare sã admire si sã premieze cele mai inspirate deserturi pictate de voi, micutii bucãtari. Cinci desene vor fi publicate pe pagina www.lidl.ro si pe pagina de Facebook a Lidl Romania.

 

Lidl asteaptã “deserturile preferate“  frumos ambalate si în plic sigilate, la sediul Lidl Discount S.R.L., de pe B-dul. Dimitrie Pompeiu 6 E, Clãdirea Pipera Business Tower, Etaj 4, 020335 Sector 2, Bucuresti.

 

Vârsta maximã de participare este de  12 ani.

Pofteste ºi Gateste Kids!

Mai multe detalii despre concursul cu tema “Desertul preferat” pot fi gãsite în regulamentul de participare pe site-ul www.lidl.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bugs Bunny a fost al doilea personaj de desen animat care care a primit o stea la Hollywood. Primul a fost Mickey Mouse.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Iubita mea, trebuie sa-ti marturisesc ceva!
- Ce?
- Sunt casatorit.
- Ufff, ce m-ai speriat! Credeam ca BMW-ul nu e al tau!

› vrei mai mult