Candytoys, cel mai dulce magazin online

25 iunie 2012, 16:04

De ce sa cumperi bomboane online ? Ei bine, pe langa motivele evidente – fac copii fericiti si sunt perfecte pentru orice petrecere, nunta sau ocazie speciala – comandarea dulciurilor online te poate face sa economisesti atat timp, cat si bani. Cum asa, va intrebati ? Pai, ganditi-va… daca cumparati la cutie nu va trebui sa dati o fuga la magazin cand bat la usa colindatorii de Craciun si ati ramas fara dulciuri in casa. Veti avea o rezerva de dulciuri.

Candytoys

Magazinul online Candytoys.ro a fost lansat de curand tocmai pentru a satisface aceasta nevoie de bomboane. Pentru ca majoritatea dulciurilor au termen de valabilitate lung si se pot depozita cu usurinta, ele rezista mult timp. Astfel pot fi folosite la mai multe evenimente sau pur si simplu consumate in timp pana se termina.

Fie ca vrei sa le folosesti ca decor sau sa le servesti la petreceri mici sau mari, magazinul virtual Candytoys.ro iti ofera tot ceea ce doresti. Gama ofertata contine peste 200 de produse imparite pe mai multe categorii si garantam ca orice copil isi va dori sa le incerce pe toate.

Candytoys.ro este singurul magazin online din Romania care vinde exclusiv dulciuri si jucarii cu bomboane. Site-ul a fost lansat in ianuarie 2012 pentru a oferi oricarei persoane cu acces la internet posibilitatea de a comanda dulciuri online.  El este adresat tuturor iubitorilor de dulciuri, deoarece acestea pot fi consumate de persoane de toate varstele.

Comprimate
Dintre produsele oferite mentionam acadelele, comprimatele, dropsurile, guma de mestecat si jeleurile cu bomboane care provin din import de la producatori cu reputatie din toata lumea: Spania, Italia, Brazilia, Mexic  si altele. De asemenea puteti gasi praline de ciocolata, biscuiti, napolitane, sucuri sau bete dulci (licorice). Sa nu uitam de jucariile de toate felurile, inclusiv cele cu licenta de la Barbie, Looney Tunes, Spiderman, Scooby Doo, Kung Fu Panda sau brandurile proprii Pet Surprise, Fun Carzzz si Pony Land.

 

Livrarea produselor se face prin Fan Courier si este gratuita la comenzile de peste 100 RON fara TVA.

 

Plata comenzilor se face ramburs la curier sau in avans prin OP. Pentru comenzi de valoare mai mare oferim vouchere de reducere, va invitam sa va faceti cont pe site, www.candytoys.ro , si sa ne contactati pentru detalii.

 

Va asteptam oricand cu placere in magazinul online Candytoys !

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rolul dronei (mascul viespe) este sa se imperecheze cu regina (matca viespe). Dupa ce si-au indeplinit aceasta misiune, dronele mor la scurt timp.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un neuron in capul unui barbat:
- E cineva aici?
Ecoul:
- E cinevaaa aiciiii?
Mai incearca el de cateva ori si deodata se aude o voce:
- Hai ma jos k e petrecere

› vrei mai mult