Bibi interpreteaza piesa noului serial, Star Darlings, la Disney Channel

22 august 2016, 10:30

Cantareata Bibi (Bianca Lixandru), interpreteaza piesa "Hai doreste-ti" din noul serial Star Darlings care are premiera astazi la Disney Channel Romania. Videoclipul piesei va fi difuzat la Disney Channel si poate fi vizionat si pe canalul de Youtube Disney Romania.


Star Darlings


Noul serial animat (scurt metraj) lansat astãzi pe 22 august la ora 10:35 și se difuzeazã în fiecare zi a sãptãmânii la aceeași orã și în reluare la 20:25.


Bianca Lixandru


Adolescenta în vârstã de 14 ani, Bibi, dubleazã și personajul principal din acest serial, Leona, una dintre cele douãsprezece eleve ale Academiei Starling, care acceptã rolul de a salva Starland, steaua cea mai strãlucitoare unde în fiecare zi se împlinesc dorințe. O forțã maleficã amenințã Starland, așa cã douãsprezece fete unice au fost selectate pentru a participa într-o misiune: ele trebuie sã se îmbarce într-o cãlãtorie cãtre Lumea Dorințelor pentru a îndeplini dorințe și readuce pacea și energia pozitivã. Aceste fete sunt cunoscute ca Star Darlings. Pe parcursul acestei cãlãtorii, cele douãsprezece Star Darlings aflã lucruri noi despre ele, își descoperã puterea interioarã și ajung sã înțeleagã puterea nespusã a dorințelor bune, prieteniei și muncii în echipã. Star Darlings vor inspira încredere în sine, vor cultiva sentimentul de speranțã și vor semãna dorinþa de auto-descoperire, arãtând cum visele se transformã în realitate.

 

Bianca Lixandru

 

Determinate sã reușeascã în aceastã misiune, douãsprezece fete dau dovadã de curaj și ingeniozitate – fãrã a-și pierde simțul umorului – pe mãsurã ce îi îndrumã pe pãmânteni cum sã-și îndeplineascã dorințele. Ca orice adolescentã normalã, fiecare Star Darling are propriul vis pe care îl urmãrește cu o determinare puternicã– bucurându-se în același timp de ajutorul prietenelor ei. Aceste cãlãtorii și experiențe comune reprezintã exemple pozitive excepționale ce vor inspira publicul. Îmbogãțit cu teme precum prietenia, încrederea, leadership-ul și munca în echipã, Star Darlings pornesc în cele mai magice aventuri ale vieții lor.

 

Bianca Lixandru

 

M-am regãsit mult în personajul Leona. Simt cã avem atât de multe lucruri în comun de parcã personajul ar fi fost creat special pentru mine. Este încrezãtoare și ambițioasã și se simte cel mai bine atunci când este pe scenã și cântã. Fiecare dintre cele douãsprezece fete Star Darlings este un exemplu despre puterea de a-ti urma visul, oricare ar fi el.” a afirmat Bibi.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cupa Mondiala la Fotbal din 1994 a avut prima finala decisa la lovituri de departajare. In finala s-au intalnit Brazilia si Italia, scorul dupa 90 de minute si prelungiri fiind 0-0. Dupa loviturile de departajare Brazilia a castigat trofeul cu 3-2.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip se duce la doctor si il intreaba:
Cat mai am de trait?
D:10
Tipul :10 ce ani luni?
D: 5 4 3...

› vrei mai mult