Cultura generala

Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata se gasesc elemente active ca: calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sint adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina.Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.

› vrei mai mult
 

Povestea mea

Salut, sunt Aurel Popescu, am 12 ani, sunt precoce (asta nu e o boala a copilariei, ci Ónseamna ca pun Óntrebari enervante). Site-ul asta l-am Ónceput singur ca urmare a unui pariu facut cu Liviu - fostul meu coleg de banca (acum stau Ón banca cu Cecilia). Pentru ca m-am cam poticnit la baza de date am cerut ajutorul unor colegi de serviciu ai tatei care mai mult m-au Óncurcat. Am de toate prin site si sper sa-i gasesc prin intermediul lui niste prieteni lui Misu (motanul de la scara care locuieste Ón cutia de la monitorul meu).

Sa nu va suparati pe mine ca nu scriu in fiecare zi in jurnal dar uneori nu am timp, alteori sunt prea obosit si de cele mai multe ori nu am inspiratie :-) Pe forumul meu va rog sa scrieti absolut orice va trece prin cap; sa povestiti ultimul film vazut la cinema sau cartea preferata sau pur si simplu sa-i invitati pe ceilalti membri ai site-ului in grupul dvs de prieteni sau sa-i invitati la o partida de badminton.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK