Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce cumpara oltenii carti de la anticariat?
??
Ca sa nu-si carieze dintii.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pentru producerea de electricitate, temperatura apei din rezervoarele geotermale trebuie sa depaseasca 200 de grade Celsius.

› vrei mai mult


LeHisoko a intrebat pe 04.09.2014 in categoria Muzica:

So... De ce industria muzicala romaneasca e atat de penibila?

Azi m-am gasit sa ascult si eu la radio ca tot omul.Dupa doua secunde Majoritatea posturilor aveau niste melodii enervante gen "Din vina ta","Gandim la fel","Vara mea (Desi e toamna)",etcetera.Iar toate aceste melodii erau extrem de enervante.Asa ca va intreb eu pe voi,de ce nu putem asculta Lana del Rey sau in cel mai bun caz Dubstep de calitate la radio?

Raspunsuri:


mimi2000 a raspuns pe 19.09.2014:

dupa parerea mea, muzica trebuie SA EXPRIME SENTIMENTE!!!! deci ceea ce se face in romania nu este muzica, pentru ca sunt doar niste cuvinte goale pe un ritm penibil, deci nu au nici un mesaj, nici o noima, nimic! sunt niste foi albe de care se zice ca-s capodopere!

Deci da, muzica nu se poate imparti in "buna si rea" ci depinde de gusturi,insa "hit-urile astea populare nici macar "melodii"nu se pot numi!

mimi2000 a raspuns pe 19.09.2014:

pai din acelasi motiv eu m-am axat pe muzica clasica (verdi,ceaikovski,mozart,betoven...), pe trupele straine(pink floyd, florence and the machine,RHCP,muse,coldplay...)-in principal britanice:P

din astia autohtoni nu prea ascult decat cantareti underground: Ada Milea, Fara Zahar, omul cu sobolani, vita de vie...


Oricum, nu ai de unde alege, ca multi suntem satuli de ritmurile astea house si cuvintele repetate care alcatuiesc tot cantecul, fara nici o melodie*,dar....unde sunt pile e si succes, n-ai ce-i face :-|

*("what can i do,do,do, in mintea mea estu tuu,tuu,tuu"-nici nu stiu cum era, ca ma enerveaza la culme!)

Sharone a raspuns pe 08.09.2014:

Nu stii melodii romanesti bune? De trupe rock romanesti ai auzit? (Cargo, AIA, Alternosfera, Iris, Phoenix etc) Nu cred. Rapperi romani ai auzit? (Chimie, Dragonu, Nimeni Altu, Flou Rege, Kazi Ploae) Nu cred. Aia au cele mai jmene melodii, muzica buna romaneasca, vere. Nu [cuvant urat] turile promovate la Tv si la radio pentru ca prind la public. Ca lu' Ion ii e lene sa inteleaga profunzimea melodiilor de la Cargo dar o arde sanki cu melodii de-ale lui Velea pentru ca sunt compuse din 3 versuri si-un refren dat pe repeat.

MariaCr a raspuns pe 08.09.2014:

Romania are muzica proasta...Mie imi place Lana Del Rey...O melodie romaneasca buna nu stiu...macar una...da' no..

iepure_pufos a raspuns pe 05.09.2014:

Rar mai gasesti melodii romanesti de buna calitate.
In cea mai mare parte sunt porcarii

fefe10 a raspuns pe 05.09.2014:

Sunt promovate doar melodiile care radio-urile/posturile TV de muzica cred ca vor atrage audienta.Si cam asta e audienta! =(

Fun fact ca sa te inveselesc:

Cunosc pe cineva care a fost in Serbia. A trecut pe langa scoli,licee,a mers in taxi-uri.. si mai toata lumea fredona/discuta/asculta Alexandra Stan si o groaza de melodii care sunau a manele.

Khaleesi a raspuns pe 05.09.2014:

of dc n-am level sa-i dau like lui sharone

Sharone a raspuns pe 05.09.2014:

bai sincer eu nu am nici o treaba cu muzica asta comerciala din Romania si acum socant, absolut nicio o treaba cu manelele. :)) oamenii isi castiga banii, din muzica aia asa comerciala cum e ea se intretin. cine vrea asculta, cine nu, nu. nu esti, frate obligat sa stai cu radioul/ tv-ul deschis pe Taraf sau pe Kiss daca nu-ti place. poate nici altora nu le place de exemplu Lana sau Dubstepul. de ce ar trebui sa asculte ei asta la radio 24/7? exact! ca n-ar trebui. fiecare cu gusturile lui. pana la urma asculti ce-ti place fie ca e muzica comerciala sau nu.

wendy_wolfestein20 a raspuns pe 05.09.2014:

Exact cum ati zis si voi: nu exista muzica buna sau muzica rea si nu trebuie sa-i condamnam pe altiiiii ca asculta altceva, au si ei dreptul la o parere proprie. Ok, pana si mie mi se pare ca la radio nu se da muzica de calitate, adica, nici nu pot sa inteleg de ce casele de discuri nu le-au refuzat. Unii canta doar cum spun altii ca se vinde, probabil ca la unele vedete nici nu le place muzica pe care o canta, dar trebuie sa traiasca si ei, nu? Multa lume si-a dezvoltat acest gust prost in muzica, iar daca se pune ceva frumos la radio, cum ai spus tu Lana Del Rey de exemplu, o sa ceara manele oamenii, fiindca cu asta au fost invatati. Din pacate, nu mai sunt multi oameni asa ca noi care sa aculte ceva bun. Lasa,mai bine ascultam noi ceva ce ne place sau dam pe un post de radio strain, iar pe ceilalti sa ii lasam in pace cu ce vor ei

gaby_pisi55 a raspuns pe 04.09.2014:

Pentru ca romanii nu prea stiu sa faca muzica frumoasa, doar prostii ca alea pe care le-ai spus tu in descriere.