Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

un barbat suna la pompieri si zice speriat:
- Domnule,soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!!!!!!
-Si care e problema?
-Nu se deschide fereastra!!!!!!!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Secolul al XVIII-lea a fost considerat secolul vrajitoarelor. Poporul superstitios a invinuit in special femeile ce posedau cunostinte de tamaduire si persoanele ce prezentau diformitati corporale ca ar fi incheiat un pact cu Diavolul. Multe vrajitoare au fost arse pe rug sau spanzurate, atat in Europa protestanta, cat si in cea catolica.

› vrei mai mult


mickeymouse1 a intrebat pe 01.07.2015 in categoria Cultura generala:

Care sunt tarile Uniunii Europene?

Vad ca Grecia trage in jos Uniunea Europeana si eram curios cine sufera din UE.

Raspunsuri:


anca_io a raspuns pe 13.07.2015:

Anonim poate se referea cine s-o referi ca toti suntem egali in drepturi. Totii avem aceleasi drepturi.Sau de exemplu daca cineva e frumos nu inseamna ca nu trebuie sa il bage in seama si pe el, adica ala urat e si el om sau copil. Cu placere! Cat despre intrebare, google te asteapta.

gaby_pisi55 a raspuns pe 08.07.2015:

Anonim, nu suntem egali, dar ar trebui sa ne purtam cu altii de parc-am fii toti egali. nu de parca unii ar fi extraterestri sau prea prosti pentru noi. toti suntem oameni.

Secret007 a raspuns pe 02.07.2015:

n-am zis ca suntem toti egali. treaba-i simpla: SISTEMUL iti impune sa ai o SLUJBA. eu detest sistemul si tot ce tine de oranduirea omului intr-o lege dictata de alti oameni, deci detest si slujba. ca urmare, consider ca niste oameni cu o anumita mentalitate formata, care sa puna pret pe umanitatea aflata in fiecare om si mai putin pe slujba pe care omul respectiv o are, ar pretui la fel de mult pe cineva indiferent daca ar fi maturator sau avocat.

AnonimGirl10 a raspuns pe 02.07.2015:

Of, iarasi discutii despre diferente... De geaba incearca lumea sa zica ca suntem toti egali daca NU e adevarat. Nu poti face comparatie intre un prost si un poet, si chiar daca avem nevoie de orice persoana de pe lume ca sa ne mearga viata. Nu e o problema de educatie, e o problema de insistenta. Lumea tot insista pe chestii de genul asta si la un moment dat se despart oamenii. Sa fac cei care s-au plictisit de acest subiect si incerc sa-i faca pe ceilalti sa taca din gura, cei care din contra tot insista, si cei pe care-i dor nu mai zic unde.

Libelula84 a raspuns pe 02.07.2015:

you sound like my dad!

Secret007 a raspuns pe 02.07.2015:

degeaba avem noi doua maini, daca le folosim aiurea. degeaba avem doua maini, daca atunci cand incercam sa ne cataram cu ele in varful muntelui, popoarele aflate deja acolo in loc sa ne traga sus alaturi de ele, ne arunca inapoi jos; distanta fiind enorma, iar impactul pe care-l resimtim e foarte dureros. daca toata lumea ar fi educata, n-ar mai exista diferentieri in functie de clasa sociala din care provii, astfel ca un gunoier sau o femeie de serviciu nu s-ar simti cu nimic mai prejos decat un inginer sau un medic, fiindca ar sti ca si munca lor este importanta pentru societate, la fel ca a oricui altcuiva.

AnonimGirl10 a raspuns pe 02.07.2015:

Daca multe tari au mai multa putere decat Romania e pentru ca tot aduna africanii la ei in tara. E tot ceea aveam de zis si chiar daca nu e in legatura cu intrebarea asta.

Libelula84 a raspuns pe 01.07.2015:

@secret007 - Din cate stiu eu, romanii, bulgarii, lituanienii si letonii au si ei tot doua maini, doua picioare exact cum au si nemtii, francezii sau britanicii. Singura diferenta dintre est si vest e nivelul de educatie. La asta se poate "umbla", dar nu se vrea. Daca ar fi toata lumea educata cine ar mai spala wc-uri?

arminarlerlt a raspuns pe 01.07.2015:

nu uita de australia

Secret007 a raspuns pe 01.07.2015:

in UE sufera Romania, Bulgaria, Lituania si Letonia. ca sunt tari subdezvoltate, pline de analfabeti, care n-au ce cauta intr-o alianta cu tari precum Germania, Franta sau Marea Britanie.