Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Dupa ce stefan cel mare a fost batut de catre turci, infometat se intoarce la castel rmat de oaste. La un momendat stefan vede un pachet de biscuiti la care stefan striga bucuros: ,,Biscuiti, ostenii mei''la care ei raspund ,,Biscuim, maria ta"!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pestele panglica (Cepola rubescens) - are corp lung de 50 de cm, turtit lateral in forma de panglica, si are o culoare rosie transparenta, care pe partile laterale trece in galben sofran si cenusiu roscat. Acesti pesti, numiti de italieni si Cepola, populeaza apele Marii Mediteranene si ale Oceanului Atlantic. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult


nite a intrebat pe 13.04.2014 in categoria Calculatoare:

placa video incorporata arsa

salut.sa ars placa video incorporata de la pc.adica calculatorul porneste normal se aude sunetul de la windows cand porneste doar ca nu am imagine. as dori sa stiu daca cumpar o placa video o montez si pornesc calculatorul imi apare imaginea?

Raspunsuri:


googleteam a raspuns pe 04.05.2014:

calculatorul poate merge si fara placa video, in principal jocurile gen metin2 sau minecraft nu merg fara ea

nite a raspuns pe 22.04.2014:

multumesc frumos am rezolvat problema

MrNutline a raspuns pe 21.04.2014:

Da,dar ai grija ca placa video sa se fie compatibila cu placa de baza,cu sursa si cu procesorul...Totusi,ti-as recomanda sa mergi la un specialist,iar daca te pricepi tu singur,cu atat mai bine! Bafta!

jdb a raspuns pe 15.04.2014:

Eu zic sa incerci si sa vezi daca merge..