Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Mama ii face morala fiului ei:
- Bine mai, Ionele... In Spania la capsuni nu vrei sa te duci. In Italia la ingrijit batrani nu vrei. La fotbal nu vrei. Atunci, du-te mama la facultate ca sa ne facem de rasul blocului!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Povestile despre alimentatia ciudata a strutului sunt adevarate. In salbaticie strutul mananca plante, seminte, fructe, reptile, mici mamifere; el consuma aproape orice poate inghiti, inclusiv ceea ce nu este comestibil. Puii mananca aproape orice vad.

› vrei mai mult


Ancutza_Lory a intrebat pe 18.11.2013 in categoria Calculatoare:

Mi-am reinstalat windowsul si am pierdut tot ce aveam in computer. Exista vreo sansa sa le recuperez?

Mi-am reinstalat windowsul si am pierdut tot ce aveam in computer (foldere, poze muzica, videoclipuri). Exista vreo sansa sa le recuperez? Cum? (Raspunsul care imi va fi folositor va primi 10 timp de cateva saptamani).. pupici si sper sa ma ajutati ca si pana acum...multumesc!

Raspunsuri:


My_Kitty43 a raspuns pe 13.12.2013:

Sorry, folderele tale s-au dus,pe viitor incearca sa pui toate folderele pe cd-uri,stickuri, etc.

gina_98 a raspuns pe 24.11.2013:

Cand reinstalezi windows-ul ti se sterge tot ce aveai in My Documents si C:. Iti sugerez ca pe viitor sa-ti iei un hard extern sau un stick pe care sa-ti pui folderele sau sa le muti pe toate in D:.

Ancutza_Lory a raspuns pe 20.11.2013:

stefana_stefi am Windows XP Professional

stefana_stefi a raspuns pe 19.11.2013:

eu intotdeauna cand imi restartez calculatorul imi pun chestiile importante pe un stick sau pe unitate. app, ce windows ai?

asmodeus_sarpe_10 a raspuns pe 18.11.2013:

daca iti reinstalezi windowsul inseamna ca ti-ai pierdut doar elementele de pe destop,dar daca zici ca ai pierdut si folderele din my computer inseamna ca cel care ti-a reinstalat windowsul ti-a formatat si hardurile din my computer.In acest caz nu le mai poti recupera din pacate,eu era sa patesc la fel dar mi-am cumparat un hard extern de 2 milioane si ianinte de formatarea calculatorului am avut sansa de a le muta pe acel hard.

MaryArnaut a raspuns pe 18.11.2013:

nu stiu sigur, dar paremi-se nu poti face nimic acum...