Ghidul de Siguranta pe Internet

1 2 3 4 5

Internetul, acest spatiu extraordinar care aduce impreuna instant oameni din toate colturile lumii poate fi un loc periculos pentru cei care nu stiu sa-si ia masuri de protectie. Prin acest ghid ne vom stradui sa iti explicam cum sa te aperi de eventualele pericole care iti pot face neplacuta experienta unei comunitati virtuale.


1. Nu-ti face niciodata publice datele personale!

I-ai spune unui strain pe care l-ai cunoscut intr-un parc unde stai? Nicicum! Aceasta regula se aplica si in ceea ce-i priveste pe strainii de pe Internet. Nu-ti face publice adresa, numele real, numarul de telefon, informatii despre locurile pe care le frecventezi, scoala la care esti inscris ori echipa de sport din care faci parte!
Pe Clopotel.ro aceste informatii sunt vizibile doar pentru administratorii site-ului si sunt folosite de regula in cazul in care trebuie sa ti se livreze un premiu sau un obiect achizitionat din Mallul Clopotel.
Urmareste pasii pentru a vedea cum trebuie sa te protejezi de pericole

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK