Ghidul Parintilor

1 2 3 4 5 6

Bine ati venit pe Clopotel.ro

Acesta este cel mai important mediu virtual din Romania dedicat copilului dumneavoastra, ca suport pentru o dezvoltare armonioasa!

Clopotel.ro, o lume de poveste
Clopotel.ro a fost infiintat in 1999 si de atunci este cel mai sigur si mai iubit portal dedicat copiilor din Romania! Site-ul se invarte in jurul Lumii lui Aurel, personajul nostru principal prin intermediul caruia se face comunicarea cu publicul.
Aurel are 12 ani, este nazbatios, dar si harnic, el fiind capul intregii "operatiuni" Clopotel.ro. Ca personaj antitetic, in scena a intrat de curand Clopozaurul Cici, care se hraneste cu clopoteii de aur truditi ai copiilor.

Familia lui Aurel

Personaje neutre sunt membrii familiei lui Aurel: mama, tata, bunica, sora si pisica Misu, dar si colega de clasa Cecilia plus gasca de prieteni a lui Aurel.

Un mediu sigur pentru copilul dumneavoastra
Pentru ca siguranta copilului dumneavoastra este prioritatea noastra, o echipa numeroasa vegheaza zilnic asupra site-ului si se asigura ca Clopotel.ro este un mediu benefic pentru utilizatorii sai.
In pasii urmatori veti putea vedea ce activitati desfasoara copilul dumneavoastra pe Clopotel.ro.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK