Maia Mitchell

Maia Mitchell


Talentata Maia Mitchell ne povesteste despre Plaja Adolescentilor, ce se va lansa in toamna la Disney Channel

10 iulie 2013, 16:00

Talentata Maia Mitchell ne povesteste despre Plaja Adolescentilor, ce se va lansa in toamna la Disney Channel

Clopotel: Buna, Maia!

Maia: Buna, ce faci?

Clopotel: Foarte bine. Stim ca esti o tanara actrita talentata care tocmai a jucat in noul film Disney Channel ”Plaja adolescentilor”. Ne poti spune mai multe despre acest film si despre rolul pe care l-ai interpretat?

Maia: Da, acest film este despre un cuplu de tineri numiti McKenzie si Brady, iar McKenzie vine in oras si se intalneste cu iubitul ei si cu nisipul si valurile pe care le iubeste atat de mult. McKenzie si Brady calatoresc pe un val magic si esueaza intr-un film cu petreceri pe plaja, un film nebun, retro si clasic, sau Plaja adolescentilor, cum mai este numit. Ei trebuie sa-si dea seama cum sa se adapteze sau sa nu schimbe cursul lucrurilor si sa incerce sa se intoarca acasa.

Clopotel: Wow! Care a fost cea mai memorabila parte a acestei experiente pentru tine?

Maia: Cea mai memorabila parte a fost cu siguranta faptul ca ne-am apropiat de mult intre noi, actorii din musical,  ei erau tot timpul foarte distractivi, toata lumea se distra, dansand, cantand si se sprijineau unii pe altii...a fost chiar memorabil.

Clopotel: Tii legatura cu vreunul dintre colegii tai din film?

Maia: Cei mai multi dintre noi suntem in L.A., toti incercam sa tinem legatura pe cat posibil si da, ne intelegem foarte, foarte bine, deci cu siguranta cu totii incercam sa facem niste eforturi sa fim alaturi unii de altii. Nu suntem tot timpul in acelasi loc, deoarece este in natura meseriei noastre sa calatorim, dar atunci cand suntem, incercam sa ne intalnim si sa recuperam.

Clopotel: In ce fel este personajul tau din film diferit de personalitatea ta din viata reala?

Maia: Ea cu siguranta este mai  tanara, are 16 ani si a avut alte experiente in viata, nu este chiar o persoana matura si realista si nu a inceput tocmai sa ia lucrurile foarte in serios, este adolescenta si se distreaza si nu va mai avea ocazia de a fi la aceeasi varsta, in vreme ce eu sunt o tanara actrita ce si-a ales cariera, iar jobul si cariera mea, perceptia mea se potrivesc cu ceea ce fac si unde traiesc...eu locuiesc in America si sunt independenta, dar McKenzie decide sa fie cu prietenul ei, Brady si cu siguranta este diferita, facand alegeri diferite.

Clopotel: Meseria de tanar actor in zilele noastre vine cu multa presiune. Care sunt cateva dintre lucrurile cu care trebuie sa te confrunti intr-o zi obisnuita? Calatoriile, spre exemplu…

Maia: Da, calatoriile dese peste Atlantic sigur nu sunt atat de placute. Cred ca tinerii actori se confrunta cu multe provocari si schimbari…lucruri legate de imaginea fizica…cu totii ne intalnim cu ele si asta li se intampla de obicei adolescentilor, dar ca actor te confrunti cu asta in fata multor oameni, dar cred ca important este sa fii cu picioarele pe pamant si sa fii conectat la ceea ce este real si ireal si sa faci diferenta intre ele.
Maia MitchellClopotel: Inteleg. De asemenea, simti presiunea sa fii un model si sa proiectezi o anumita imagine?

Maia: Cred ca cel mai bine este sa nu existe eforturi in a face asta si cred ca ai o responsabilitate, mai ales daca show-ul are audienta tanara…ai responsabilitatea de a fi un model si de a oferi un exemplu bun pentru ca publicul te urmeaza si cred ca  imaginea proiectata este important sa fie a propriei tale persoane…cred ca este important sa fii tu insuti si sa fii realist.

Clopotel: Poti numi o persoana pe care o consideri a fi un foarte bun exemplu pentru adolescentele de azi?

Maia: Cred ca Jennifer Lawrence este un model foarte bun pentru adolescente, gandindu-ma si la audienta tanara pe care o are. Ea este foarte blanda, foarte realista, cu picioarele pe pamant, nu incearca deloc sa fie ceea ce nu este, cred ca asta este important sa vada tinerii, este ea insasi, gandeste ca o fata normala.

Clopotel: In ce proiecte viitoare ne putem astepta sa te vedem?

Maia: Nu sunt foarte sigura acum pentru ”The Fosters”, care este o drama despre o familie cu copii biologici si adoptivi crescuti de 2 mame. Este suparator sa cresti intr-o familie care este formata din oameni de naturi diferite si cu vieti diferite si este foarte, foarte provocator pentru mine sa joc rolul unei fete care  a crescut in acest sistem si care a fost aproape o victima a sistemului, asa ca este dezorientata…si e distractiv pentru mine sa joc acest rol si sa vad cum trece prin toate acestea.

Clopotel: Abia asteptam sa vedem acest serial. Ai vreun mesaj pentru fanii din Romania care asteapta noul tau film?
 
Maia: Da. Multumesc pentru sprijin si sper ca tuturor din Romania sa le placa ”Plaja adolescentilor”!

Clopotel: Ok. Multumesc foarte mult!
 
Maia: Multumesc si eu!

Inapoi la stiri cu Maia Mitchell
kweress
kweress
20 septembrie 2013, 14:06

Buna Maia. Permiteþi sa te laud, pentru ca eºti o actrita foarte buna si ai o voce minunata.

eui
eui
10 septembrie 2013, 22:10

Buna Maia permitemi sa-ti pun o intrebare daca nu te superi !

deea-sabrinaxx2000
deea-sabrinaxx2000
10 iulie 2013, 16:41

Se pare ca si ei ii place Jennifer Lawrence <3