Ashley Tisdale

Ashley Tisdale


Exclusiv! Interviu cu actorii din "Minunata aventura a lui Sharpay"

7 septembrie 2011, 12:06

Exclusiv! Interviu cu actorii din "Minunata aventura a lui Sharpay"

Actorii din filmul "Minunata aventura a lui Sharpay" ne impartasesc, in exclusivitate, cateva secrete din spatele camerelor de filmat.

Remedii contra plictiselii!
Unora li se pare ca în actorie totul este roz, dar de cele mai multe ori, intre doua cadre, actorii au de asteptat. Ce fac cei din Fabuloasa aventura a lui Sharpay in acest timp? Ii interogam pentru a afla …

Delicii cu … câini!
Ashley Tisdale: „ Pentru mine, una din activitatile preferate din pauzele de filmari era sa stau si sa ma relaxez impreuna cu catelusa mea, Maui. E minunata, iar atunci când o am prin preajma am senzatia ca toata familia e alaturi de mine. Ori de câte ori aveam o pauza de filmari in timpul zilei, stateam cu ea in cabina mea. Asa, nu ma simteam niciodata singura.”

In forma maxima!
Austin Butler: „O buna modalitate de a-ti umple timpul liber pe platoul de filmare este sa faci exercitii in cabina ta. Intotdeauna faceam exercitii de tip push-up, sit-up ori yoga, atunci când nu era nevoie de mine pe platou. Vroiam sa fiu in forma, iar asta era modalitatea perfecta!”

Start joc!
Bradley Steven Perry: „Jocurile video sunt un bun mod de a combate plictiseala din culise! Atunci când sunt obosit, imi place sa joc jocuri pe telefonul mobil, dar am si alte console. Sunt pe piata câteva jocuri tari, care nu costa o avere!”

Rontaieli!
Cameron Goodman spune: „Nu te plictisesti niciodata cu adevarat la filmari, pentru ca tot timpul se spun glume sau te uiti la ceilalti cum filmeaza. Tot timpul e ceva amuzant de facut si tot timpul ai la dispozitie mâncare delicioasa. Si mai e si gratis! Mmmmm!”

La film!
Ashley Tisdale spune: „Ori de câte ori am ceva timp liber imi place sa ma uit la filme in cabina mea. Am vreo doua DVD-uri pe care le tin tot timpul acolo. Primul este Frati vitregi, cu Will Ferrel, iar celalalt e Anchorman. Imi plac mult comediile, iar aceste filme sunt de-a dreptul senzationale!”

Intrebari !
Austin Butler spune: „Am niste carti foarte dragute care contin cele mai bizare si mai nebunesti intrebari. E atât de bine sa le ai cu tine la filmari! Sunt niste modalitati foarte bune de a incepe o conversatie, iar intrebarile sunt la nimereala. Sunt intrebari usoare despre lucruri dragute, ori despre subiectele fierbinti din politica. Intrebarea mea preferata era: Rulezi tubul de pasta de dinti pe masura ce o consumi sau il storci? Eu unul, rulam tubul de pasta de dinti, dar acum m-am lenevit si il storc. Voi ce faceti?”

Pastram legatura !
Cameron Goodman: „Cea mai buna modalitate de a combate plictiseala de la filmari e sa-ti suni prietenii. Eu imi iau telefonul cu mine, oriunde as merge, iar pe durata filmarilor la Fabuloasa aventura a lui Sharpay am cheltuit o avere pe telefoane si mesaje catre prietenii mei. Imi place sa pastrez legatura cu ei!”

Muzica e cheia!
Ashley Tisdale spune: „Un alt mijloc de a scapa de plictiseala de la filmari e sa asculti muzica si sa dansezi putin in cabina ta. Acum, ascult mai multe. Sunt mare fana a lui Adele, dar si a lui Katy Perry, Lady Gaga ori Pink. Iubesc muzica!”

Start joc!
Bradley Steven Perry: „Jocurile video sunt un bun mod de a combate plictiseala din culise! Atunci când sunt obosit, imi place sa joc jocuri pe telefonul mobil, dar am si alte console. Sunt pe piata câteva jocuri tari, care nu costa o avere!”

Soarece de biblioteca!
Cameron Goodman spune: „La filmarile pentru Fabuloasa aventura a lui Sharpay, unul dintre producatori m-a introdus in universul romanelor lui Dan Brown. Sunt romane de 700 de pagini, dar fi putut sa citesc unul intr-o zi. Cartile sunt un mijloc bun de a petrece timpul liber din culise. Romanele mele preferate? Pai, imi plac cartile fantastice, dar vampirii si zombie ma sperie. In general, imi place literatura fantastica!”

Inapoi la stiri cu Ashley Tisdale
viviluka2011
viviluka2011
8 septembrie 2011, 10:51

Imi place mult de ashley mai ales in personajul acesta :X Ador rozu si ma defineste..A fost idolul meu de mica :X Dabea astp sa vad :x

Chicken-little
Chicken-little
7 septembrie 2011, 23:40

Cameron Goodman : OMG! Eu nu vreau sa aud de carti! Mai ales de SCOALA! Inca 3 zile, cred si incepe scoala :((

denisukscumpyk
denisukscumpyk
7 septembrie 2011, 19:13

De acord cu angel_blossom

deeacj
deeacj
7 septembrie 2011, 16:14

hello!i'm jeasie from anglend.i love clopotel.ro and i love sharpei fabulos adventure and i like ashley tisdale,selena gomez,lady gaga!http://selenagomez.com/http://ashleytisdale.org/english/http://www.ladygaga.com/default.aspx#!tweets-official

angel_blossom
angel_blossom
7 septembrie 2011, 15:31

Mi-e lene sa citesc chestiile astea lungi si plictisitoare