Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Camila este supranumita "vaporul desertului" pentru modul in care se misca, desi multi sunt de parere ca aceasta porecla ii provine din posibilitatile de trasportare de care da dovada.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o lupta cu turcii, Stefan cel Mare se hotaraste sa opreasca lupta motivul fiind plictiseala si hotaraste cu hanul tatar sa faca o lupta de caini.turcii vin cu un pit bull si moldovenii cu un maidanez care in lupta il mananca pe pitt bull. turcii disperati ca au folosit tot aurul pe care-l aveau il intreaba pe Stefan cum de este posibil asa ceva iar Stefan le zice:si noi am folosit tot aurul sa ii facem operatie estetica la crocodilul nostru.

› vrei mai mult

Transformers: Rise of the Beasts (trailer)
(Transformers: Rise of the Beasts)

Transformers: Rise of the Beasts (trailer)

Actiunea filmului este amplasata in anii 1990 si va duce publicul intr-o aventura plina de rasturnari de situatie, in timp ce maximalii, predaconii si terrorconii se alatura bataliei dintre autoboti si decepticoni de pe Pamant. Noah, un tanar din Brooklyn si Elena, un cercetator ambitios si talentat in artefacte sunt implicati in conflict, in timp ce Optimus Prime si autobotii se confrunta cu un nou dusman terifiant, Scourge. Premiera filmului este asteptata in cinematografe pe 9 iunie 2023.

Gen: Science-Fiction

Distributie: Michelle Yeoh, Peter Dinklage (voce), Ron Perlman (voce)

Regia: Steven Caple Jr.