Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

ce e verde cu rosu si se misca cu 523 de km/pe ora?
R:o broasca intr-un mixere

› vrei mai mult

Cultura generala

Guma de mestecat are o istorie foarte lunga, existand dovezi ca unii europeni au mestecat coaja de mesteacan in urma cu 9000 de ani, bucurandu-se de ea in scopuri medicinale, precum alinarea durerilor de dinti. Mayasii mestecau si ei o substanta numita chicle, derivata din arborele sapodilla, ca o modalitate de a potoli setea sau foame in timpul luptei. Cea mai veche guma de mestecat gasita, o bucata de gudron de scoarta cu imprimari de dinti bine definite, dateaza din urma cu 5,000 ani in urma.

› vrei mai mult

Shang-Chi si Legenda celor zece inele (trailer)
(Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings)

Shang-Chi si Legenda celor zece inele (trailer)
Avem primul trailer al filmului cu supereroi Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, in care joaca si romanul Florian Munteanu (vezi foto). Shang-Chi si Legenda celor zece inele vor ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 3 septembrie. Un practicant de arte martiale care este instruit de organizatia Ten Rings pe care o mai intalnim si in seria Iron Man. In benzile desenate stim ca fiecare inel are o putere magica: Inelul Remaker ii confera mandarinei capacitatea de a manipula materia. Inelul Influenta proiecteaza forte devastatoare. Inelul Spin creeaza vortexuri de aer. Inelul spectral poate dezintegra obiecte. Inelul Nightbringer poate crea zone de intuneric. Inelul Daimonic poate manipula energia electromagnetica. Inelul cu incandescenta poate arde spontan obiectele. Inelul mincinos poate manipula mintea celorlalti. Inelul Fulger proiecteaza explozii electrice. Inelul Zero poate scadea temperatura in jurul cuiva, prinzandu-i in gheata. De mentionat, ca film il vom vedea si pe romanul Florian Munteanu ce joaca rolul lui Razor Fist.

Gen: Aventuri - Fantastic

Distributie: Simu Liu, Nora Lum, Florian Munteanu, Tony Leung Chiu Wai

Regia: Destin Cretton

Producator: Kevin Feige