Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1915 George Enescu organizeaza primul concurs de compozitie in cadrul caruia muzicianul oferea castigatorilor sume de bani din venituri proprii precum si sanse in interpretarea pieselor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un roman, un francez si un american se lauda fiecare cu garda sa de corp. Americanul spune:" -John te duci pe Nil si imi aduci 2 crocodili."
Dupa putin timp acesta vine cu 2 crocodili.
Francezul spune ca asta nu este nimic, in timp ce romanul spune ca asta este treaba de femeie. Cei doi nu inteleg insa francezul spune catre garda sa de corp: "-Pierre, te duci pe Nil si imi aduci 4 crocodili." Dupa ceva timp acesta vine cu cei 4 crocodili.
Americanul ramine uimit insa romanul spune ca asta este treaba de femeie si striga catre garda sa de corp: "-Ioane te duci pe Nil si imi aduci 6 crocodili."
Si atunci Ion ii spune: "-Sa se duca mumata."
Atunci romanul spune "-V-am spus eu ca este treba de femeie.

› vrei mai mult

Flash (trailer)
(The Flash)

Flash (trailer)

Lumile se ciocnesc in "The Flash" cand Barry isi foloseste superputeri pentru a calatori inapoi in timp pentru a schimba evenimentele din trecut. Dar cand incercarea lui de a-si salva familia modifica din neatentie viitorul, Barry ramane prins intr-o realitate in care generalul Zod s-a intors, amenintand cu anihilarea, si nu exista super-eroi la care sa apeleze. Adica, cu exceptia cazului in care Barry poate convinge un Batman foarte diferit de la pensie si sa salveze un kryptonian intemnitat... desi nu pe cel pe care il cauta. In cele din urma, pentru a salva lumea in care se afla si a se intoarce in viitorul pe care il cunoaste, singura speranta a lui Barry este sa alerge pentru viata lui. Dar va fi suficient sa faci sacrificiul suprem pentru a reseta universul?

Gen: Aventuri - Fantastic

Distributie: Michael Keaton, Ben Affleck, Ezra Miller, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Sasha Calle

Regia: Andres Muschietti