Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Esti suparat/a si greu de multumit. Daca nu iti controlezi nervozitatea, risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins.

› vrei mai mult

Cultura generala

Lupul cu coama scoate 3 feluri de sunete: un latrat lung din adancul gatlejului la intervale de aproximativ 7 secunde si auzit in principal in timpul noptii, un schelalait inalt si un marait adanc in timpul intalnirilor antagoniste.

› vrei mai mult

Cutia
(The Box)

Cutia Cutia" aduce in prim-plan povestea stranie a familiei Lewis. Norma (Cameron Diaz) si Arthur (James Marsden) locuiesc in suburbii, au un copil mic bolnav, iar situatia lor materiala nu arata deloc bine. Pana intr-o zi cand cei doi gasesc in fata usii o cutie de lemn care va oferi detinatorului ei un milion de dolari odata cu apasarea unui simplu buton… Insa Norma si Arthur afla ca misterioasa cutie aduce consecinte fatale: apasand acel buton, vor cauza moartea unei persoane undeva in lume. Avand nevoie de bani pentru a-si salva copilul, Norma apasa butonul, dar imediat aude o impuscatura in apropiere. Simtindu-se vinovata, ea incearca sa rezolve misterul crimei pe care o cauzase cu ajutorul cutiei. Dupa doar 24 de ore in care a avut in posesie cutia, Norma si Arthur se gasesc intr-o uimitoare dilema morala, fiind nevoiti sa infrunte adevarata natura a umanitatii lor.

Distributie: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella

Regia: Richard Kelly
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate