Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Indiciu popular: Daca randunica zboara cu coada inainte, ai sa primesti salariul.

› vrei mai mult

Cultura generala

Automobilul a fost inventia francezului Nicolas-Joseph Cugnot si a aparut in anul 1769.

› vrei mai mult

Concertul
(Le Concert)

Concertul Comedia dramatica "Concertul" il are in centru pe Andrei Filipov, dirijorul orchestrei Teatrului Balsoi si cel mai mare dirijor din Uniunea Sovietica, concediat in plina glorie pentru ca a refuzat sa se desparta de muzicienii sai evrei. Treizeci de ani mai tarziu, Filipov inca mai lucreaza la Teatrul Balsoi, dar ca om de serviciu, cand, intr-o noapte, in timp ce curata biroul directorului in functie, sustrage un fax prin care orchestra rusa era invitata sa cante la Paris, la faimoasa sala Pleyel. Astfel, el isi cheama fostii colegi pentru ca impreuna sa treaca drept membrii Orchestrei Balsoi.Acesta este punctul de plecare al unei comedii dulci-amarui, realizate de Radu Mihaileanu, un regizor atasat dintotdeauna unui scop nobil: acela de a reda demnitatea unor personaje uitate si brutalizate de istorie.

Distributie: Mélanie Laurent, Aleksei Guskov, Maria Dinulescu, Ion Sapdaru

Regia: Radu Mihaileanu
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate