Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Toate vor merge bine pentru tine astazi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi garda jos. Fii atent/a la tot ce se intampla in jurul tau, ca sa eviti orice neplaceri ce pot aparea pe neasteptate.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

culmea baschetului: sa joci baschet la un cos de pe fata

› vrei mai mult

Cultura generala

In Islanda nu exista tantari datorita climei intr-o permanenta si rapida schimbare, tantarii par sa nu aiba destul timp sa-si duca la bun sfarsit ciclul de viata si se sfarsesc in conditii neprielnice.

› vrei mai mult

Casanova, identitate feminina
()

Casanova, identitate feminina Ioana este o tanara care apare intr-un spot publicitar pentru adolescenti si isi scandalizeaza familia din cauza continutului erotic al spotului. Ea pleaca de acasa si incearca sa ia viata pe cont propriu. Ioana realizeaza ca a devenit o mica vedeta, statut care ii aduce avantaje, dar care o pune si in situatii delicate. Traversand diferite medii si schimbandu-si prietenii, ea incearca sa isi gaseasca propria identitate intr-o societate contemporana extrem de agitata. Datorita unui anumit statut al personalitatii sale, care simbolizeaza emanciparea feminina, Ioana este inclusa intr-o campanie electorala, unde are diferite interventii. In final, desi ideile ii aduc succes, un sentiment de frustrare o incearca, fapt ce o determina sa revina acasa. "Casanova, identitate feminina" ne invata ca viata poate fi oricand luata de la inceput si ca orice experienta te face mai puternic.

Distributie: Maria Dinulescu, Mimi Branescu, Magda Catone, Costel Cascaval

Regia: Marius Th. Barna