Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Acuzat,ridica-te in picioare.Voi pronunta sentinta.Juratii te-au declarat,in unanumitate,vinovat.Te condamn la 20 de ani in inchisoare.Doresti sa mai adaugi ceva?

-Fereasca Dumnezeu,domnule judecator,mai curand as voi sa scad.

› vrei mai mult

Cultura generala

Cel mai jos continent este Europa , aflat la 340 m deasupra nivelului marii.

› vrei mai mult

Capitalismul: o poveste de dragoste
(Capitalism: a Love Story)

Capitalismul: o poveste de dragoste "Capitalismul: o poveste de dragoste" este noul documentar al lui Michael Moore, care arunca o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei si a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor in buzunarele mari si nesatioase ale institutiilor financiare private. Este vorba de "cel mai mare jaf din istoria tarii", prezentat in acest documentar in care personajul negativ este reprezentat de bancile mari si fondurile de investitii, care folosesc capitalul investitorilor pentru a-i favoriza pe cei de pe Wall Street, acei "putini si privilegiati", in detrimentul americanilor simpli, de pe "Main Street" - strada principala a oamenilor de rand. "Capitalismul: o poveste de dragoste" analizeaza relatia dintre banci, politicieni si Departamentul Trezoreriei din SUA. In plus, Michael Moore explica procesul prin care americanii care s-au imprumutat dincolo de capacitatea lor de plata, pentru a achizitiona locuinte si bunuri, creand astfel premisele crizei financiare care a dus la somaj si la pierderea acestor bunuri.

Distributie: Michael Moore

Regia: Michael Moore
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate