Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Azi vei merge cu familia sau prietenii in parc sau la picnic. Acest lucru iti va incarca bateriile pentru saptamana ce urmeaza.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce vreti sa divortati?intreaba judecatorul.
Reclamanta: Bestia asta cu fata umana m-a batut!
Judecatorul: Avea vreun motiv?
Reclamanta: Nu, avea un ciomag.

› vrei mai mult

Cultura generala

Lumina produsa in interiorul licuricilor este o lumina care nu emite caldura decat in procent foarte mic, lumina pura fiind cea care domina reactia chimica, aceasta fiind in procent de peste 95%. Un bec emite 90% din energie sub forma de caldura si numai 10% ca lumina. Daca licuriciul ar produce atat de multa caldura cum produce un bec, atunci cand s-ar aprinde s-ar incinera singur. Licuricii produc lumina printr-o reactie chimica eficienta numita chemiluminiscenta care le permite sa straluceasca fara a emite si energie termica.

› vrei mai mult

Baietii rai (trailer)
(The Bad Gays)

Baietii rai (trailer)
Rechinul, sarpele, pestele piranha si tarantula, condusi de lupul cel viclean, Mr. Wolf, si-au acceptat statutul. Ba chiar adora sa fie ''baiteti rai'', starnind panica si haos la tot pasul. Si le merge de minune, pana cand o misiune esuata ii aduce in fata legii si ii determina sa puna la cale inselatoria suprema: sa treaca drept cetateni model. Acum ramane de vazut daca le iese acest plan siret! Premiera la cinema din 15 aprilie 2022.

Gen: Animatie

Distributie: Sam Rockwell, Awkwafina, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos

Regia: Pierre Perifel