Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ziua de azi trebuie sa o intampini cu mult calm si rabdare, mai ales daca ai de facut lucruri importante! Daca vei simti intr-un anumit moment ca esti cumva depasit/a de situatie, apeleaza la prietenii/colegii tai care au trecut prin experiente similare!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un scotian, incercind sa monteze o antena TV pe acoperisul casei sale, aluneca si cade in spatele casei. In cadere, vede pe geamul bucatariei cum nevasta-sa numara boabele de fasole ce le punea in ciorba.
- Opreste-te, striga el, jumatate ajunge, eu maninc astazi la spital!

› vrei mai mult

Cultura generala

Civilizatia Maya a fost una dintre societatile indigene cele mai dominante Mexicului si Americii Centrale inainte de cucerirea spaniola din secolul al XVI-lea.

› vrei mai mult

Avatar 2 (trailer)
(Avatar: The Way of Water)

Avatar 2 (trailer)

La mai bine de un deceniu dupa evenimentele din primul film, "Avatar: The Way of Water" incepe sa spuna povestea familiei Sully (Jake, Neytiri si copiii lor), necazurile care ii urmaresc, eforturile pe care le fac pentru a avea grija unul de celalat, luptele pe care le duc pentru a ramane in viata si tragediile pe care le indura.

Gen: Science-Fiction

Distributie: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Kate Winslet.

Regia: James Cameron

Producator: James Cameron, Jon Landau

Site oficial: https://www.avatar.com/