Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Esti liderul/lidera grupului de prieteni/prietene. Cu toate acestea, cineva din acest anturaj si-ar dori sa te inlocuiasca, asa ca va trebuie sa fii atent/a la cine iti este prieten/a si cine nu.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

urca un betiv in autobz,se aseaza in mijloc si incepe:-cele din dreapta sun proaste,cele din stanga sunt curve...cele din dreapta sunt proaste, cele din stanga sunt curve!la un moment data se ridica o femeie din stanga -domnule nu iti e rusine sa zici asa?eu sunt femeie maritata si am 2 copii acasa...la care betivul-atunci treci in dreapta ca esti proasta!!

› vrei mai mult

Cultura generala

Exista turbine eoliene ce pot produce energie electrica fara a fi nevoite sa aiba elicele clasice care se invart in bataia vantului. Aceste sisteme se folosesc de vartejurile pe care le produce vantul atunci cand trece pe langa un obiect. Daca plasam un obiect in calea vantului vom putea observa si noi cum curentii creeaza vartejuri de aer de jur imprejurul sau. Clasicele turbine cu elice produc poluare fonica deoarece emit zgomot fiind chiar periculoase pentru pasarile din imediata apropiere.

› vrei mai mult

Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore (trailer)
(Fantastic Beasts The Secrets of Dumbledore)

Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore (trailer)

Profesorul Albus Dumbledore stie ca puternicul vrajitor intunecat Gellert Grindelwald pune la cale un plan de a prelua controlul asupra lumii vrajitorilor. Neputand sa-l opreasca singur il incredinteaza pe Newt Scamander si aliatii sai cu o misiune care ii duce in inima armatei vrajitorului intunecat Gellert Grindelwald. Premiera filmului pe marile ecrane va avea loc in 15 aprilie 2022.

Gen: Aventuri - Fantastic

Durata: 134 minunte

Distributie: Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Jude Law, Eddie Redmayne

Regia: David Yates