Ziua Indragostitilor se poate sarbatori si altfel: cu un buchet de flori LEGO, care inspira creativitatea si invita la relaxare

12 februarie 2024, 11:02

Buchet LEGO

Acum ca se apropie Ziua Îndragostitilor,
Grupul LEGO invita adultii de pretutindeni sa participe la reinventarea traditionalului buchet de flori. În loc de frumusetea trecatoare a unui buchet care se ofileste repede, cei dragi pot fi surprinsi cu un cadou de care sa se bucure pentru mai mult timp: un buchet de flori conceput nu doar pentru a fi admirat, ci si pentru a fi construit si cu siguranta creat sa dureze. Aranjamentele florale LEGO nu au doar scopul de a atrage atentia, ci sunt si o buna metoda de deconectare, o sursa de inspiratie si, dupa ce au fost asamblate, sunt o foarte buna piesa de decor. Fiecare buchet este gandit cu o mare atentie la detalii care le va oferi celor ce primesc în dar un astfel de set LEGO ore de relaxare, în care vor avea ocazia sa îsi stimuleze si creativitatea.
Flori LEGO

Studiul Play Well* realizat de catre Grupul LEGO în 2022 pe un esantion de 33.400 de adulti din 33 de tari, inclusiv Romania, ne arata ca joaca are un impact pozitiv chiar si asupra adultilor. Astfel, 87% dintre respondenti considera ca joaca aduce un aport semnificativ asupra memoriei, 76% simt ca le cultiva creativitatea, 74% simt ca le reduce semnificativ timpul petrecut în fata televizorului si 73% considera ca joaca îi mentine tineri.

„Credem ca cele mai bune cadouri sunt cele care ofera momente de bucurie si creeaza amintiri care vor dura o viata întreaga”, spune Valery Kasimov, Country Manager Romania & Bulgaria pentru Grupul LEGO. „Seturile noastre cu tematica florala sunt în sine o experienta unica si ofera nu doar posibilitatea de exprimare a afectiunii fata de cineva drag, ci sunt si oportunitatea perfecta pentru relaxare si pentru petrecerea timpului de calitate alaturi de oamenii importanti din vietile noastre, implicandu-ne într-o activitate practica. Îi invitam pe toti sa se alature acestei îndeletniciri creative.”
Tematica florala LEGO

Fie ca suntem în cautarea unui mod de a-i transmite un mesaj de pretuire unui partener, unui prieten sau unui membru al familiei, seturile LEGO® Botanical sunt o alternativa suprinzatoare la cadourile traditionale. Este nepretuita bucuria de pe fata persoanei dragi cand desface un buchet LEGO si îsi da seama ca are posibilitatea de a-si construi si proiecta propriul aranjament floral. Este mai mult decat un cadou. Este o experienta si o calatorie nepretuita spre creativitate. 

De Ziua Îndragostitilor, Grupul LEGO îi îndeamna pe toti cei în cautarea darului potrivit sa se alature acestei redefiniri a cadourilor traditionale. Cand ne inspiram reciproc, ne schimbam perspectiva si îmbratisam bucuria de a crea împreuna si de a ne deconecta. Si ce moment mai bun pentru a ne aminti ca dragostea poate fi despre creativitate si despre legaturi semnificative cu oamenii importanti din vietile noastre, daca nu chiar sarbatoarea dragostei?

Si pentru cei care nu sarbatoresc Ziua Îndragostitilor, dintr-un motiv sau altul, seturile florale de la LEGO sunt potrivite si pentru zilele de nastere ale persoanelor dragi sau cu orice alta ocazie pe care o considera fiecare speciala.

*Despre studiul LEGO® Play Well

Rezultatele prezentate în studiul LEGO Play Well sunt bazate pe un chestionar cantitativ de 15 minute la care au participat adulti cu varste de peste 18 ani din 33 de tari, în perioada februarie-martie 2022, pe diferite esantioane de varste si gen. În total, sondajul a inclus peste 33.400 de respondenti adulti. 

Despre Grupul LEGO 

Misiunea LEGO Group este de a inspira si a facilita dezvoltarea constructorilor de maine prin puterea jocului. Sistemul LEGO in Play, avand la baza caramizile LEGO, le permite copiilor si fanilor sa construiasca si sa reconstruiasca orice îsi pot imagina.  

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Chinezii foloseau par de cal pentru a confectiona periute de dinti inca din anul 1498.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda sta afara,langa casa,cu urechea la perete.Ce face?
Raspuns:Asculta muzica HOUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

› vrei mai mult