Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi politai se plimbau pe strada, unul dintre ei cade intr-un sant.
Politaiul cazut:adu funia din masina!!!
Se duce politaiul siii da franghia o prinde cel de joc si ii spune"TRAGE!!", politaiul de sus scoate pistolul si....TRAGE!

› vrei mai mult

Cultura generala

Mila engleza are 1609,3m, iar cea austriaca 7585,9m.

› vrei mai mult

WarnerMedia Kids & Family prezinta noul film si sezon "Uimitoarea lume a lui Gumball"

24 septembrie 2021, 13:24 | afisari: 106

"Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul" si "Uimitoarea lume a lui Gumball: serialul" vor aparea in curand la HBO Max si Cartoon Network

Lung-metrajul si episoadele din noul sezon reprezinta primul proiect scos de studiourile Hanna-Barbera Europe

Uimitoarea lume a lui Gumball

Aventurile comice ale lui Gumball, Darwin si ale celorlalti locuitori ciudati din Elmore vor continua pe HBO Max si Cartoon Network cu un film de lung metraj si cu un nou sezon "Uimitoarea lume a lui Gumball". Proiectele marcheaza revenirea mult asteptata pentru indragita serie si sunt primele productii aparute sub egida Hanna-Barbera Studios Europe si studioul emblematic de animatie de televiziune din cadrul EMEA.

 

Ramanand fidel radacinilor sale auto-referentiale si comice care au cucerit fanii din intreaga lume, "Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul" incepe cand cel mai mare fan al lui Gumball gaseste episodul lipsa al serialului si deschide accidental un portal care conecteaza lumea sa la lumea desenelor animate a lui Gumball. La intalnirea cu eroii sai, super-fanul decide sa faca echipa cu Gumball, Darwin, Anais, Richard si Nicole pentru a-i salva de o forta nefericita, in timp ce dezvaluie din greseala o noua amenintare.

 

Folosind cele mai noi tehnici de animatie si tehnologia CG, filmul promite sa fie o poveste comica, emotionala si epica pentru fanii seriei originale, precum si un nou inceput in stabilirea povestii sezonului. Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul va fi produs si regizat de Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball) dintr-un scenariu scris cu Shane Mack (Coffee and Kareem). Sam Register, Vanessa Brookman si Sarah Fell fac parte, de asemenea, din echipa ca producatori executivi.

 

Sam Register si Vanessa Brookman, co-heads of Hanna-Barbera Studios Europe au spus: "Nu ne puteam gandi la un moment mai bun pentru a lansa primul calup de productii semnate Hanna-Barbera Studios Europe. Cu acest film si noua serie, avem cu Ben o oportunitate ‘uimitoare’ de a furniza o concluzie satisfacatoare la care sperau fanii Gumball, stabilind totodata urmatorul capitol din aceasta serie fermecatoare, colorata si inventiva. "

 

"Gumball este unul dintre acele personaje rare care pare sa ne spuna adevarul, sa ne faca sa radem si sa unim oamenii, iar acum Bocquelet il aduce pe Gumball intr-o calatorie interdimensionala.", a spus Amy Friedman , Head of Kids & Family Programming, Warner Bros.

 

Un fenomen favorit, iubit critic si global, Uimitoarea lume a lui Gumball a fost difuzat timp de sase sezoane pe Cartoon Network. Serialul a fost laudat pentru marca sa inovatoare de povestiri, scrierea inteligenta si stilul vizual unic, care a castigat seriei multiple premii, inclusiv un Emmy international, noua premii BAFTA pentru copii, sase premii britanice de animatie si trei premii Annie.

inapoi la stiri Clopotel