Warner TV lanseaza Warner TV Movie Club cu avanpremiera "Barbie"

17 iulie 2023, 13:19

Filmul Barbie afis

Warner TV lanseaza Warner TV Movie Club in Bucuresti, pe 20 iulie 2023, cu proiectia in avanpremiera a productiei "Barbie", cu actorii Margot Robbie si Ryan Gosling in rolurile principale.

Comedia fantasy regizata de Greta Gerwig va fi distribuita in intreaga lume de Warner Bros. Pictures iar in cinematografele din Romania de Vertical Entertainment incepand cu 21 iulie.

Pentru prima proiectie din Warner TV Movie Club, care va avea loc la Cinemax de la Veranda Mall, a fost lansat pe pagina oficiala de Facebook a Warner TV un concurs in care sunt oferite fanilor cinefili 20 de invitatii duble. Concursul, desfasurat pana pe 18 iulie, se adreseaza doar celor care se afla in Bucuresti.

„Barbie”, productie Warner Bros. Pictures, este regizata dupa un scenariu scris de Greta Gerwig si de Noah Baumbach, nominalizati la Oscar („Lady Bird” si Little Women”, respectiv „Marriage Story" si „The Squid and the Whale"), bazat pe papusa Barbie creata de Mattel.

Barbie sufera o criza care o determina sa isi puna la indoiala lumea si existenta. Cauta raspunsuri si primeste doua variante: sa revina la viata ei perfecta sau sa cunoasca adevarul despre univers. Trebuie sa aleaga a doua optiune si Ken o insoteste in aventura prin lumea reala.

Din distributie fac parte Issa Rae, Will Ferrell, Scott Evans, cantareata Dua Lipa si Helen Mirren, laureata cu Oscar.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei merge la un eveniment important pentru cineva apropiat tie. Chiar daca nu ai chef de nimic azi, trebuie sa te aduni si sa dai dovada de maturitate.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lacul Vidra este cel mai adanc lac din Romania. Acesta ajunge pana la 109 m adancime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un copil se juca in nisip iar pe langa el trece o patrula de politie.-politzistul:-Copile ce faci tu acolo?-copilul:-un politzist nenea! -politzistul:-pai din ce il faci mai copile? copilul:-pai din apa,nisip si kkt!Cand aude politzistu se apuca si ii umfla ochii si apoi pleaca.A doua zi aceasi poveste.A treia zi vede politzistul copilul si il itreaba iar:-Copile ce faci acolo? copilul:-un om,nenea! politzistul:-Pai din ce il faci? copilul:-Pai din apa si nisip! politzistul:-Da` kkt nu mai pui? copilul:-Pai nu ca iese politzist!!!!

› vrei mai mult