Vlad Gherman si-a pus aparat dentar pentru un zambet perfect la nunta

23 noiembrie 2023, 09:41

Vlad Gherman si dr. Denisa Zaharia

Cu ajutorul dr. Denisa Zaharia care i-a recomandat un tratament ortodontic special

Vlad Gherman se pregateste intens pentru un zambet perfect la nunta sa cu Oana Mosneagu de anul viitor si a inceput un tratament ortodontic special, recomandat de dr. Denisa Zaharia, unul dintre cei mai apreciati medici ortodonti din Romania, cu gutiere transparente, fara disconfort sau efecte secundare pe parcursul lui si cu rezultat rapid.

„Am inceput o noua calatorie! Destinatia? Un zambet pe care mi-l doream de foarte multi ani. Niciodata nu am zambit cu gura pana la urechi, dar in curand o voi face si numar zilele pana se va intampla. Multumesc, dr. Denisa Zaharia, ma bucur ca am pornit pe drumul asta impreuna. Am nunta in jumatate de an, asa ca voi reveni cu detalii despre planul de tratament zilele urmatoare.”, a marturisit actorul si cantaretul Vlad Gherman pe canalele sale de socializare despre fericitul eveniment pe care il va trai in vara lui 2024.

Dr Denisa Zaharia a bifat deja, dupa evaluare si analiza, prima etapa din tratamentul ortodontic al lui Vlad Gherman: aplicarea gutierelor. Urmeaza controalele periodice si la final, dupa aproximativ 1 an, perioada de contentie sau stabilizare a rezultatului: „Acest tip de aparat, care consta in purtarea unor aliniatori (gutiere) detasabili, nu ii creeaza disconfort, permite controale mai rare si este foarte putin vizibil atunci cand este purtat. Nu interfereaza cu ritualul lui de igiena, acesta se realizeaza foarte usor, nu implica restrictii alimentare, poate fi indepartat cu usurinta atunci cand filmeaza sau are un eveniment care impiedica purtarea lui. Poate sa ii afecteze usor vorbitul sau emiterea unor sunete, la inceput, dar, de cele mai multe ori, odata ce se obisnuiesc, pacientii vorbesc corect cu acest tip de aparat daca este purtat un numar mare de ore pe zi, asa cum este recomandat”.

Medicul stomatolog este cel care decide tipul ideal de tratament ortodontic pentru fiecare pacient in functie de multi factori, iar drumul lui Vlad Gherman catre un zambet perfect a avut de respectat mai multe rigori, printre care si cea estetica: „Atunci cand stabilim planul de tratament si tipul de aparat ideal pentru un pacient, trebuie sa tinem cont pe de o parte de anomalia pacientului, de dizarmonia dento-alveolara care trebuie corectata, dar si de nevoile lui estetice. In cazul lui Vlad, alegerea a fost una fireasca, aveam nevoie de un aparat detasabil, pe care sa-l indeparteze usor in cazul filmarilor sau al evenimentelor. Chiar si in cazul in care nu va fi finalizat tratamentul, poate sa participe fara probleme si efecte la acest eveniment fara aparat dentar”, declara dr. Denisa Zaharia, cu o experienta de peste 20 de ani in stomatologia ortodontica.

Daca pentru Vlad Gherman tratamentul de indreptare a dintilor este o premiera mult asteptata, pentru dr. Denisa Zaharia este o intalnire fericita care anunta un succes medical: „Vlad este o fire tonica, optimista, este un pacient cooperant, disciplinat, cu care colaboram foarte usor, tipul de pacient pe care noi, medicii, ni-l dorim intotdeauna. Motivatia lui, dorinta de a avea un zambet perfect la propria nunta si faptul ca purtarea acestui aparat este un vis al lui de cand se stie, cu siguranta, vor duce la un tratament reusit.”, spune medicul care a fondat una dintre cele mai respectate clinici stomatologice generialiste din Bucuresti, dar si una dedicata copiilor si adolescentilor.

Vlad Gherman

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Computerul a fost lansat in 1943, la mai mult de 100 de ani dupa ce Charles Babbage a proiectat primul dispozitiv programabil.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce danseaza blondele la semafor????


Crede cai discoteca!!!

› vrei mai mult