Vino si tu la "Weekend în familie"!

8 octombrie 2013, 10:53

Revista „Click! pentru Femei” va invita la un eveniment dedicat întregii familii, în perioada 12-13 octombrie,  la Teatrul Excelsior.

Parintii si copiii sunt asteptati la un weekend de distractie, seminarii pe teme de parenting, targ cu produse pentru toata familia si ateliere de creatie pentru cei mici. Parintii vor afla lucruri noi si interesante in cadrul seminariilor, la care vor participa atat specialisti din diferite domenii (nutritie, pediatrie etc), cat si vedete de renume.
Vino si tu la "Weekend în familie"!Sambata, 12 octombrie
Cele trei seminarii vizeaza teme diferite de interes pentru parinti.
1. Seminar „ Bugetul familiei”- o discutie interesanta in care afli de la invitatii nostri cum sa iesi invingator in lupta cu cheltuielile casei. Nimeni nu spune ca e simplu.
 Dar putem incerca: invata sa cumperi destept, cu mai putini bani, sa tai de pe lista lucrurile inutile, sa faci fata tentatiilor, sa-ti educi familia astfel incat sa deveniti parteneri in administrarea bugetului si, nu in ultimul rand, sa-ti inveti copii cu valoarea banilor.

Invitati: Monica Tatoiu, psiholog Alexandru Cojocaru.
Intervalul orar: 10.00-11.00

2. Seminar “Cumpar,mananc si traiesc sanatos”. O dezbatere libera despre cum sa invatam sa citim corect etichetele produselor, cum sa optimizam bugetul dedicat cumparaturilor alimentare, cum sa alegem intre “bun” si “sanatos”, de unde – ce – cat cumparam, ce mancaruri sa gatim familiei astfel incat sa fie ieftine, gustoase si sanatoase.
Invitati: Luana Ibaka, chef Cezar Munteanu, nutritionist Andrei Laslau, psiholog Alexandru Cojocaru.
Intervalul orar: 11.15-12.15
 
3. Seminar “Meseria de a fi parinte”. Dialoguri inspirationale despre cat de pregatit esti sa-ti intelegi copilul, sa-l supraveghezi discret si sa-l ajuti sa se dezvolte puternic si independent. Cum restabilim dialogul cu un copil dificil. Agresiunile psihologice si fiziologice. Cum luptam impotriva viciilor: fumat, droguri, anturaj nepotrivit, calculator in exces, etc.
Invitati: Monica Iagar, medic pediatru Cristina Mirica, psiholog Alexandru Cojocaru.
Intervalul orar: 12:30-13:30

In timp ce familia ia parte la discutii, copii traiesc momente magice
Atelierele de creatie pentru parinti si copii de la Creative Arts
10:00-11:00: Atelier reciclare creativa- figurine
 
Copiii participanti vor extrage un biletel dintr-un bol cu un animalut (arici, oita, iepuras, catel) si vor realiza o figurina din materiale reciclate (suluri de carton, PET-uri, cartoane de oua) care va fi ulterior pictata.  

11:30-12:30:  Atelier reciclare creativa - flori din PET-uri
Vom transforma un PET in flori minunate care, pictate ulterior cu culori acrilice,  pot fi utilizate ca recipiente colectoare.

13:00-14:30: Atelier de brose
Folosindu-ne creativitatea, de la mic la mare vom transforma resturi si petice in brose care vor schimba aspectul oricarei rochii, camasi, hainute sau palarii. Intrarea la acest atelier se face sub forma unei donatii de 10 lei.
Vino si tu la "Weekend în familie"!Clown Party: face painting si modelare baloane
Atelierele de pictura
7 pitici care vor asigura si ei partea de animatie
Loc de joaca dedicat pentru copii

 Si nu in ultimul rand, va invitam cu mic cu mare la Spectacolul „Hainele cele noi ale printului”(duminica, 13 octombrie) la Teatrul Excelsior, str. Academiei nr.28, sector 1, Bucuresti. Biletele se pot obtine in cele 2 zile de eveniment, cat si prin intermediul unui concurs online, care va avea loc in perioada urmatoare.

Intrarea este gratuita. Pentru inscrierile la seminarii, va rugam sa trimiteti un mail cu numele dumneavoastra pe adresa: roxana.iosif@adevarulholding.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Toate vor merge bine pentru tine astazi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi garda jos. Fii atent/a la tot ce se intampla in jurul tau, ca sa eviti orice neplaceri ce pot aparea pe neasteptate.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Imparatul Traian facea parte din dinastia Antoninilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea fotbalului:sa joci fotbal pe un teren de tenis

› vrei mai mult