Vinerea Ciudata - Dosarele prieteniei!

16 octombrie 2018, 08:19

Vinerea Ciudata este noul film magic marca Disney Channel despre familie, prieteni si schimb de corpuri. Vreti sa aflati mai multe? Stam de vorba cu protagonista filmului Cozi Zuehlsdorff despre cei mai buni prieteni si prietenie, în general…

Vinerea Ciudata

Cum trebuie sa fie un prieten bun, Cozi?

Un prieten bun este cineva care te face sa razi. Un prieten bun te sustine si este bun, dar si cineva care stie sa asculte. Un prieten bun va fi întotdeauna alaturi de tine.

Cum esti tu ca prietena?

Sper ca sunt o prietena buna! Sper ca sunt empatica si ca îmi sustin mereu prietenii. Sunt foarte loiala. 

Cum ti-ai descrie stilul de prietenie?

Sunt foarte extrovertita, asa ca de obicei eu sunt cea care face primul pas în a-mi face prieteni – dar una dintre cele mai bune prietene ale mele este introvertita. A fost interesant sa ma împrietenesc cu ea.

Cum v-ati împrietenit?

Cand ne-am întalnit prima data, tin minte ca m-am gandit, "Oh, este foarte tacuta."Ar fi fost simplu sa trec la urmatoarea persoana, dar am simtit ca trebuie sa vorbesc cu ea – si ma bucur ca am facut asta. Daca observi o persoana tacuta, încearca sa o cunosti pentru ca poate deveni cel mai prieten al tau. Doar ca nu va spune nimic despre asta!

Ai multi prieteni?

Sunt foarte recunoscatoare ca acum am un grup grozav de prieteni, dar nu a fost mereu asa. Cred ca toata lumea trece prin perioade în viata cand nu ai prea multi prieteni.

Ti s-a întamplat asta?

Cu siguranta. Nu din cauza ca m-am certat cu prietenii mei, ci pentru ca oamenii se maturizeaza diferit si uneori te simti mai degraba singur. Am trecut printr-o perioada de solitudine, dar acum am patru prieteni foarte buni care sunt grozavi. Sunt foarte recunoscatoare sa-i am în viata mea.

Ai nevoie de multi prieteni pentru a fi fericit?
Nu, nu ai nevoie de multi prieteni în viata ta. Eu am cativa prieteni buni, dar nu sunt foarte multi.


Cozi Zuehlsdorff

Ti-ai facut multi prieteni pe platoul Vinerea Ciudata?

Am legat cateva prietenii grozave pe platoul Vinerea Ciudata. Am avut parte de cateva saptamani de repetitii înainte de a începe filmarile pentru film, si acolo i-am întalnit pe ceilalti actori si dansatori din echipa de distributie. Mi-a facut mare placere sa-i cunosc. 

Cine îti este cel mai bun prieten dintre ei?

Nu pot sa aleg o singura persoana! Îi ador pe toti. Heidi [Blickenstaff, care o interpreteaza pe mama lui Ellie în film] si cu mie am avut dintotdeauna o legatura speciala pentru ca am facut, efectiv, schimb de roluri. Personajele noastre fac un schimb de corpuri în film! Nu pot alege un membru de echipa preferat, dar voi spune ca Heidi si cu mine avem o legatura care va dura o viata întreaga.

Ce parere ai despre prietenii personajului tau din film?

Cred ca prietenii lui Ellie sunt minunati. Nu ar fi putut cere sa aiba prieteni mai buni! Sunt foarte sustinatori, foarte distractivi si extrem de loiali.

Sunt foarte sinceri cu Ellie…

Asa e, ceea ce este foarte bine. Ai nevoie de un prieten în viata ta care sa fie sincer cu tine. Este ceea ce un prieten bun trebuie sa faca.

Cum ti-ai descrie prietenii tai din viata reala?

Am prieteni care lucreaza în aceasta industrie si unii care nu sunt actori. Niciunul dintre prietenii mei nu ma trateaza diferit sau special.

Este greu sa-ti faci prieteni adevarati în Hollywood?

Este ciudat. Daca esti în vreun fel o celebritate, oamenii încearca sa se împrieteneasca cu tine pentru ca cred ca esti cool – chiar daca nu ar fi crezut asta înainte. Nu mi se pare real. Nu asa trebuie sa fie un prieten adevarat.

 Cozi Zuehlsdorff

Cum îti dai seama ca cineva îti este un prieten adevarat?

Este destul de simplu sa-mi dau seama daca o persoana vrea sa-mi fie prietena pentru ca ma place sau pentru ca considera ca este cool sa fii prieten cu cineva care a fost într-un film. Daca oamenii încep sa-ti puna întrebari despre cum pot deveni actori, de obicei înseamna ca nu vor sa-mi fie cu adevarat prieteni.

Ce sfaturi despre prietenie ne poti împartasi?

Fii întotdeauna tu însuti. Încearca sa nu te gandesti prea mult la popularitate. Evita cliseele. Toate sunt sfaturi bune despre prietenie, desi cred ca cel mai important este simplu: nu barfi. Barfa poate fi toxica, chiar daca nu ajunge la urechile celeilalte persoane. Nu barfi. Nu conteaza despre ce vrei sa vorbesti. Tu vei fi cel ranit la final.

Ce alte sfaturi despre prietenie te îndruma?

Cred ca este important sa fii sincer si iubitor. Sa presupui întotdeauna ca prietenii tai îti ofera tot ce au mai bun. Daca nu stii ce sa faci într-o situatie sau te-a ranit ceva ce a spus un prieten, presupune întotdeauna ca ti-a vrut binele.

Stii sa îti ceri scuze daca este cazul?

Cu siguranta. Sa nu va fie niciodata teama sa va cereti iertare. Este un alt sfat bun despre prietenie.

Este în regula sa te certi cu cel mai bun prieten?

Oh, cu siguranta. Am fost în situatia în care a trebuit sa-i spun uneia dintre cele mai bune prietene ale mele ca mi s-a parut ca a fost deplasata în legatura cu un lucru. La început, s-a suparat pe mine, dar într-un final s-a linistit. Apoi a venit la mine si mi-a spus, “stii ceva? A fost un sfat de care am avut cu adevarat nevoie la momentul respectiv. Multumesc.”

Ce sfat le-ai da tinerilor carora le este greu sa-si faca prieteni?

Le-as spune, “Nu va faceti griji.” O metoda buna sa-ti faci prieteni este sa gasesti oameni care au aceleasi pasiuni ca si tine. Înscrie-te la un curs de dans sau practica un sport? Încearca sa intri în echipa de teatru de la scoala ta. Mergi la biserica locala sau cauta un grup de pasionati de vanatori de comori. Sunt multe moduri prin care sa-ti gasesti o comunitate. 

Cat de mult te bazezi pe prietenii tai?

Contez foarte mult pe ei. Daca am o zi proasta, îi sun imediat. Sa nu va fie teama sa contati pe prietenii vostri! Niciodata. 

Nu uitati sa vizionati filmul Vinerea Ciudata, în premiera la Disney Channel, vineri pe 19 octombrie la ora 18:00



inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele intreg al lui Pablo Picasso este Pablito Diego Jose Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispin Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Blasco y Picasso Lopez.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum se numesc rudele Papei?
-PapaRude!

› vrei mai mult