Vedetele fotbalului, Thierry Henry si Marcus Rashford MBE, testeaza noul set LEGO Ideas Football Table

11 octombrie 2022, 12:58

LEGO

Grupul LEGO dezvãluie noua masã de fotbal LEGO Ideas. De la agonie la extaz, pânã la uralele care rãsunã pe tot stadionul, iubitorii de fotbal pot acum sã construiascã și sã joace jocul lor preferat cu ajutorul acestui nou set LEGO captivant, conceput de fani.

Primii care au testat noua masã de fotbal complet funcționalã au fost Thierry Henry, legendar jucãtor și câștigãtor al Cupei Mondiale și jucãtorul Manchester United, star al fotbalului britanic, Marcus Rashford. Confruntarea dintre cei doi poate fi vizionatã aici. Fiecare jucãtor își construiește, înainte de începerea jocului, o echipã din cinci jucãtori cu ajutorul minifigurinelor LEGO, adãugând coechipieri și fani, care vizioneazã jocul de pe margine, folosind peste 60 de elemente diferite.

Setul LEGO Ideas, este un omagiu adus jucãtorilor de fotbal și fanilor jocului rege din întreaga lume și include o gamã largã de minifigurine. În total pot fi asamblate 22 de minifigurine diferite, având la dispoziție o gamã diversã de trãsãturi customizabile, precum pãrul, expresiile faciale și tonul pielii. Dimensiunile portabile ale setului fac ca acesta sã fie ideal pentru a fi transportat pentru un joc alãturi de prieteni, „acasã” sau „în deplasare”. Mai mult, setul poate fi și expus.

De-a lungul carierei mele, am jucat fotbal peste tot unde vã puteți imagina – de la grãdina mea pânã la stadioane din întreaga lume, iar acum pe o masã de fotbal LEGO Ideas! Joaca cu piesele LEGO se concentreazã pe valorificarea spiritului de unitate, pe care sportul îl promoveazã, cu scopul de a aduce o viziune nouã asupra jocului. Sunt încântat sã vãd cum noul set LEGO reunește oamenii din întreaga lume, în timp ce își perfecționeazã tehnica fotbalului de masã, cu ajutorul cãrãmizilor,” spune Thierry Henry. 

Setul a fost conceput de un fan LEGO din Ungaria, în vârstã de 16 ani, Donát Fehérvári, în cadrul concursului We Love Sports pe platforma LEGO Ideas, iar ulterior, acesta a fost transformat într-un set real cu ajutorul designerului LEGO, Antica Bracanov. „Acest set LEGO Ideas este atât de atractiv pentru cã evocã spiritul sportului. Designul conceput de Donat redã amalgamul de emoții trãite de fani atunci când privesc un meci de fotbal. În cadrul Grupului LEGO suntem foarte mândri cã am reușit sã aducem acest set la viațã, iar fanii pot înlocui ghetele de fotbal cu cãrãmizi LEGO, fiind inspirați sã ia parte la joc, din pasiune pentru acesta,” spune Antica Bracanov.

Noul set LEGO Ideas Table Football, care reunește cultura, creativitatea și jocul, va fi lansat în cadrul campaniei LEGO For The Joy of Play, desfãșuratã în perioada 29-30 octombrie la 35-37 Rue des Francs-Bourgeois din Paris.

Evenimentul va dura douã zile și va oferi participanților oportunitatea de participa la o competiție de fotbal de masã, fiind totodatã invitați sã asculte discursurile invitaților la eveniment. În plus, participanții vor putea construi cu cãrãmizile LEGO contribuind la un mural impresionant, dar și liber, în zonele special amenajate. De asemenea, Thierry Henry va fi prezent la eveniment. Pentru mai multe informații și bilete accesați www.lego.com/Table-Football.

Setul LEGO Ideas Football Table va fi disponibil începând cu data de 1 noiembrie 2022 în magazinele LEGO și pe www.lego.com/table-football, la prețul recomandat de 1249.99 RON.

Mai multe informații despre setul de foosball LEGO® IDEAS

  • Vârstã: 18+

  • Fiecare model mãsoarã:

    • Înãlțime: 41,28 cm

    • Lãțime: 29,0 cm

    • Adâncime: 15,26 cm

  • 2339 de piese

  • 22 de minifigurine, inclusiv masculine și feminine

  • Preț: 1249.99 RON

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Furnicile nu dorm niciodata, asa cum dormim noi, oamenii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe Transfagarasan, in alerta, urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba:
- Da bine mai baieti, de ce urcati voi pe traseul acesta periculos cu spatele?
- Pai, ne-am gindit ca daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata.
Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou:
- Pai bine mai baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele?
- Am gasit loc de intors!

› vrei mai mult