Vara aventurilor cu Craig si Dumbrava se apropie!

13 iulie 2021, 13:15

Incepand de luni, 19 iulie 2021, Craig, Kelsey si J.P. se vor intoarce cu noi intamplari amuzante. Cartoon Network va difuza o serie de episoade numita „Vara aventurilor cu Craig si Dumbrava” ce va include si premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

 Craig si Dumbrava

Cei mai tineri spectatori pot vedea din nou aventurile baiatului din familia Williams! Luni, 19 iulie, va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al seriei. Sezonul va incepe cu un episod special care povesteste despre ziua de nastere a tatalui lui Craig. Baiatul se gandeste ca tatal merita un cadou special. impreuna cu un prieten, vor afla despre turneul care se desfasoara pe cealalta parte a raului, unde ar putea castiga premiul cel mare. Craig va dori sa-l obtina, iar Kelsey si J.P.l il vor ajuta.

Intr-un alt episod, The Trading Tree va fi atacat de albine. Eroii vor descoperi ca exista o singura modalitate de a rezolva aceasta situatie: cooperarea! Vor numi un guvern autonom, care va crea un plan de actiune.

 

Despre Craig si Dumbrava

Serialul urmareste intamplarile din viata lui Craig si a prietenilor lui, Kelsey si JP. Acestia pornesc in aventuri pe un taram salbatic numit Dumbrava – un loc plin de actiune si povesti uluitoare.

 

Maratonul „Vara aventurilor cu Craig si dumbrava” va fi difuzat zilnic incepand de luni, 19 iulie la ora 11:25, pana pe 15 august 2021. in cadrul maratonului va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un botanist suedez a realizat un ceas ce se bazeaza pe faptul ca unele specii de flori se trezesc si adorm la ora exacta, el a plantat flori intr-o ordine anumita. In acest fel, el a creat un ceas adevarat, florile caruia se trezesc pe rand, indicandu-i ora respectiva.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se duc 2 arabi sa-si ia cetotenia romana!!
Dupa ce le da cetotenia sa depun juramintal unul din ei ridica mana sa intreaba:
-As vrea sa eu sa stiu, cand pleaca jegasii astia de arabi din Romania?

› vrei mai mult