Vara aceasta garderoba se innoieste cu incaltaminte pentru copii din colectia Primigi

22 iulie 2016, 09:19

Vara aceasta alege sandale pentru copii din piele din colectia Primigi

Sandale pentru copii din piele din colectia PrimigiSandale pentru copii din piele din colectia Primigi

Suntem in plin sezon estival, iar ofertele magazinelor online la produsele dedicate acestui anotimp nu contenesc sa se succeada. Pentru a nu ramane cu echipamente pe stoc, dar si pentru a satisface cerintele clientilor, ele vin cu mari reduceri de preturi, prilej foarte bun de a-ti innoi garderoba. Fie ca ai un baietel sau o fetita, nu ezita sa ii cumperi incaltaminte de piele pentru copii din colectia Primigi.


Sandalele sunt in voga in acest moment, acestea ies foarte mult in evidenta prin materialul din piele de cea mai buna calitate din care sunt confectionate, dar si prin confortul extraordinar pe care il ofera celui mic.


Un al doilea motiv foarte bun pentru care ar trebui sa optezi pentru Primigi ar fi design-ul ingenious al incaltarilor, modelele si culorile variate, care sunt menite sa corespunda tuturor gusturilor.


Un al treilea motiv si un avantaj, in acelasi timp, al acestor tipuri de sandale ar fi sistemul de inchidere cu scai, constituit dintr-un brant detasabil si care este tratat antibacterian. Tratarea antibacteriana este o noutate in materie de moda, venita special pentru a-i proteja pe micuti, indiferent de varsta si pentru a mentine sanatatea piciorului si a preveni mirosurile neplacute.

Sandale frumoase si confortabile pentru fete


           Incredibilele sandale de la Primigi, ce sunt destinate pentru toate domnisoarele, vor aduce un plus de frumusete tuturor vara aceasta. Fabricate din piele naturala, au un design simplu, dar dulce si elegant in acelasi timp. Primigi a folosit la realizarea lor Sky Effect System, adica o talpa interioara flexibila, usoara, care absoarbe socurile, lasa piciorul sa respire si este tratata antibacterian. Inchiderea se face cu scai, fiind foarte rapid de incaltat. Talpa este din cauciuc, flexibila si durabila. Confortul este asigurat, asa ca, daca fetita ta ia parte la evenimente speciale sau la activitati cotidiene, nu va regreta ca are un asemenea model de incaltaminte pentru copii din piele, de la Primigi!


Magazinele au acum pe stoc incaltaminte din piele pentru baieti


Daca ai un baietel, cu siguranta acesta va adora sa alerge, sa se joace si sa se bucure din plin de minunatiile si activitatile din fiecare zi. Acest tip de incaltaminte asigura stabilitate si o miscare naturala a piciorului, datorita talpii flexibile si aderente la orice tip de suprafata si datorita materialului din poliuretan din care este facuta. Inchiderea lor este cu scai, au un brant detasabil, ca si in cazul sandalelor pentru printese, au culori, marimi si un design aparte, care sa corespunda tuturor gusturilor.

 

In plus fata de modul ingenios in care sunt create, modelele de incaltaminte din piele pentru copii din colectia Primigi disponibile pe stocurile magazinului Contessinaboutique va pot atrage si prin numele de vedete pe care le poarta!


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un pom fructifer rar, avand originea in California, a fost cultivat in sera gradinii botanice londoneze. Prin altoire s-au obtinut simultan lamai, mandarin si 2 specii de portocali.

› vrei mai mult

Bancul zilei

ce fac blondele in desert???..matura...!

› vrei mai mult