Unde gasesti cele mai bune modele de tabla magnetica din Romania?

2 august 2021, 12:40

tabla magnetica

Inceputul celui de-al treilea mileniu este o perioada de important avans tehnologic, cu impact asupra fiecarui domeniu de activitate. Vechi dispozitive si obiecte dispar, fiind inlocuite cu altele mult mai eficiente, care le asigura utilizatorilor optiuni multiple.

In acest fel stau lucrurile si cu tabla magnetica, dispozitiv care a ajuns sa inlocuiasca rapid, in sali de clasa, cancelarii sau birouri, vechile table cu creta. Iata principalele motive datorita carora tot mai multa lume se declara incantata de aceasta modificare!

De ce tabla magnetica e preferabila uneia clasice?

Renuntarea la creta elimina numeroase neplaceri si aduce cu sine o serie de avantaje. Cel mai important pentru starea de sanatate a celui care scrie, precum si a celor care urmaresc expunerea sa, consta in eliminarea prafului de creta, un alergen cunoscut, a carui inhalare in mod repetat poate provoca probleme serioase, pe termen lung.

Alta problema generata de praful de creta consta in tendinta sa de a se imprastia pe toata suprafata tablei. In loc sa isi pastreze culoarea neagra, aceasta capata nuante de gri care aveau ca efect reducerea vizibilitatii. Acest dezavantaj este eliminat in totalitate.

La fel stau lucrurile cu problemele pe care le genera buretele folosit pentru stergerea tablei. Acesta trebuia bine imbibat cu apa, ceea ce avea ca efect o uscare mai lenta a tablei si, in consecinta, cateva minute in care nu putea fi folosita in mod corespunzator. Apoi, daca se exagera cu udarea buretelui, apa putea sa se scurga in mod neplacut pe podea.

Markerele de diferite culori folosite pentru scrierea pe o tabla magnetica asigura o vizibilitate maxima pentru toata lumea, inclusiv pentru persoanele care se afla la o distanta de mai multi metri sau care au vederea mai slaba.

Viamond, locul unde gasesti cele mai bune modele de tabla magnetica!

Daca ai nevoie de un astfel de dispozitiv, poti face cea mai buna alegere vizitand magazinul online Viamond.ro, unde vei gasi o gama variata de produse, de diferite tipuri si dimensiuni, realizate de producatori de top pe plan mondial, precum Smart, Magnetoplan, Optima sau Office.

Poti sa alegi, asadar, dintr-o gama completa de produse pentru comunicare si prezentare, de la tablele magnetice potrivite pentru sali de clasa de diferite dimensiuni la cele cu rama din lemn sau aluminiu, la whiteboard mobil, whiteboard magnetic rotativ cu doua fete, whiteboard triptic sau dispozitive realizate din sticla de diferite culori.

Poti sa alegi, de exemplu, o tabla alba Premium, cu dimensiunile de 90 pe 130 de centimetri, care beneficiaza de 7 ani garantie. Suprafata este rezistenta la zgarieturi, pentru scriere se folosesc markere lavabile, iar pentru stergere burete uscat. Se livreaza cu accesoriile necesare montarii pe perete si cu tavita penru markere si poate fi cumparata la pretul de 114,28 de lei, redus de la un pret initial de 135,99 de lei.

Ai posibilitatea sa optezi, de asemenea, pentru o tabla magnetica cu rama din lemn, produsa de firma Herlitz. Aceasta are dimensiunile de 40 pe 60 de centimetri, fiind ideala pentru un birou sau o sala de sedinte de dimensiuni mai mici. Este prevazuta cu doi magneti. La scriere se folosesc instrumente de scris lavabile, iar pentru stergere un burete uscat.

Indiferent daca lucrezi in invatamant sau daca ai de facut prezentari business, in magazinul online Viamond.ro vei gasi cu siguranta tabla magnetica potrivita pentru necesitatile tale!

tabla magnetica 2

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Mesopotamia a fost descoperita cea mai veche forma de foarfeca, formata din doua lame de bronz. Foarfeca respectiva are 3000-4000 de ani vechime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie, cognac, etc. Au fumat un trabuc, au mai baut o cafea. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si alcool
dublu rafinat S-au luat la bataie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei arabi. Au aruncat in aer o
masina, un hotel si-un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT, etc. - total 3.458 victime

Morala: Ce face omul, cand n-are voie sa bea !!!

› vrei mai mult