Un nou sezon din Gradinita Dramei Totale vine la Cartoon Network

25 iunie 2021, 12:37

Incepand de luni, 28 iunie, la ora 13:40, copiii se pot bucura de noi episoade cu personajele lor preferate din Gradinita Dramei Totale! Sezonul doi vine cu si mai multe aventuri si intamplari amuzante care pun in dificultate tinerele personaje. Chef Hatchet este norocosul care trebuie sa-i tina pe nazdravani sub control. Credeti ca va reusi?

 Gradinita dramei totale

Un nou sezon din "Gradinita Dramei Totale" vine la Cartoon Network! Serialul reintroduce cateva dintre personajele originale din "Drama Totala" intr-un univers alternativ, in care sunt intinerite. Din adolescenti se transforma in copii mici care vor fi ingrijiti de Chef Hatchet. Fiecare episod prezinta secvente de vis, decupaje, glume vizuale, confesiunile personajelor si flashback-uri. Un concurent Ridonculous Race, MacArthur, are aparitii recurente si alte cateva personaje din seria Total Drama si The Ridonculous Race participa pe parcursul serialului.


Haideti sa vedeti cum a inceput drama totala! Urmariti aventurile la gradinita ale personajelor voastre preferate din seria Drama Totala! Poate ca sunt mici insa Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen si Courtney sunt mai vulcanici ca niciodata. Oare va reusi Chef sa tina acesti copii sub control?

Mai multe despre "Gradinita Dramei Totale"

Gradinita Dramei Totale este o serie animata canadiana. Aceasta este un spin-off al seriei Drama Totala si este al doilea spin-off al seriei, dupa Drama Totala: Cursa Colosala. La fel ca in celelalte sezoane, serialul prezinta o parodie de reality show. Dar, in loc de concurs, va fi o comedie la locul de munca.

 

Premiera noului sezon din "Gradinita Dramei Totale" are loc luni, 28 iunie, ora 13:40, la Cartoon Network si continua de luni pana vineri.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

George Washington (1732-1799) a fost primul presedinte al Americii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mituri despre Chuck Norris.
Chuck Norris nu va face niciodata infarct.
Inima nu e atat de tampita ca sa-l atace.
De ce Bau-Bau se uita in dulap inainte sa doarma?
Ca sa vada daca nu e Chuck Norris acolo.
Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere.
Doar au reusit sa-l faca sa clipeasca.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro