Un nou serial live-action, "Casa lui Raven", are premiera pe 10 februarie la Disney Channel

8 februarie 2018, 15:54

Disney Channel anunta premiera unui nou serial de comedie live-action, “Casa lui Raven” pe 10 februarie la ora 10:30. Serialul ce se va difuza in fiecare sambata si duminica la aceeasi ora, continua povestea amuzanta a lui Raven devenita acum adult, din serialul de succes "That's So Raven" ce debuta in anul 2003. 

 CASA LUI RAVEN


Serialul
“Casa lui Raven” urmareste povestile amuzante si aventurile a doua prietene, Raven si Chelsea, fiecare divortate si cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker si Nia, si fiul lui Chelsea, Levi – si care locuiesc impreuna intr-o casa agitata, dar amuzanta in care uneori apare si cea mai buna prietena a gemenilor si vecina lor, Tess. Fara ca cei mici sa stie, Raven are viziuni din viitor si, fara ca ea sa stie, Booker descopera ca are aceeasi abilitate.

 

"Casa lui Raven" a fost dezvoltata de echipa scenarist/producator formata din Scott Thomas si Jed Elinoff ("Cele mai bune prietene oricand "), si realizata de Michael Poryes and Susan Sherman, creatorii serialului "That's So Raven".

 

Serialul este un spin-off al primei productii multi-camera realizata de Disney Channel, "That's So Raven", in 2003, ce ne-o prezenta pe Raven Baxter, o adolescenta a carei abilitate de a vedea in viitor o aducea deseori in situatii complicate. Serialul a fost apreciat pentru povestile sale ce ating teme precum importanta parintilor in viata celor mici si datorita umorului fizic tipic pentru Raven. "That's So Raven" a inregistrat un success rapid odata cu premiera sa in ianuarie 2003 devenind cel mai de succes serial Disney Channel la acea vreme dupa ce a atins cele mai mari audiente pe segmentele total gospodarii, copii 6-11 ani si baieti 6-11 ani. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vulpea cu urechi de liliac (Otocyon megalotis) din sudul Africii are urechi remarcabil de mari. Ea are 46-48 de dinti comparativ cu numarul obisnuit de 42 si se hraneste in principal cu termite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un caine isi intreaba fiul:
-Ce-ai invatat azi la scoala?
-Limbi straine, tati!Sa-ti spun un cuvant:Miau!!!

› vrei mai mult