Un nou serial Cartoon Network - Aventurile fratilor ursuleti!

11 aprilie 2022, 10:42

Începand de luni, 18 aprilie 2022, ora 19:20, Cartoon Network va difuza un nou serial original – Aventurile fratilor ursuleti! Grizz, Panda si Ursul Polar – de data aceasta în varianta lor din copilarie – vor fi prezenti pe micile ecrane si vor calatori în lumi fantastice pline de peripetii.

Aventurile fratilor ursuleti

Cine îi cunoaste deja pe Grizz, Ursul Polar si Panda, se va bucura sa-i urmareasca în varianta lor din copilarie. Dupa ce au vazut o stea cazatoare, Panda, Ursul Polar si Grizz îsi pun o dorinta si observa cum cutia lor se transforma! Obiectul – aparent banal – capata puteri magice si îi poate transporta pe ursuleti oriunde în lume! Sarind în Cutia Magica, cei trei calatoresc pe taramuri îndepartate, nemaiîntalnite si pline de aventuri. Plini de entuziasm, ursuletii întalnesc tot felul de personaje amuzante, dar ei îsi doresc un singur lucru – sa gaseasca un loc caruia sa îi poata spune „acasa”.

Despre serial

Un spin-off al serialului Cartoon Network, „Aventurile fratilor ursi”, „Aventurile fratilor ursuleti” îi urmareste pe Grizz, Panda si Ursul Polar – în varianta lor din copilarie – calatorind într-o cutie magica spre lumi fantastice. Ursuletii cauta un loc caruia sa îi poata spune „acasa”. Pe parcurs, întalnesc noi personaje, învata cateva lectii si descopera ca „acasa” poate însemna oriunde s-ar afla, atata timp cat sunt împreuna.

Despre personaje

Grizz este liderul grupului. Este energic, prietenos, aventuros. Considerat fratele mai mare, el este si cel mai încapatanat dintre ursuleti.

Panda este ursuletul dragalas. Este fratele mijlociu. Putin cam emotiv si dramatic, Panda este si personajul pasionat de arta. Telefonul sau mobil este nelipsit din calatoriile sale.

Ursul Polar este geniul grupului. E talentat, loial si, totodata, este un expert în artele martiale. Uneori poate fi neînteles de cei din jur.

Ce vor face personajele?

Cand ursuletii îsi dau seama ca orice construiesc cu zapada prinde viata, decid sa construiasca cea mai mare petrecere de zapada din toate timpurile.

 

Ursuletii viziteaza un sat medieval de legume si Grizz este convins ca merita sa fie regele.

 

Premiera noului serial va avea loc pe 18 aprilie, începand cu ora 19:20.

Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri.

Aventurile fratilor ursuleti

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Imparatul Caligula s-a remarcat in istorie printr-un gest neobisnuit si anume, si-a ridicat calul la rang de consul in Imperiul Roman.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi veni ziua de nastere a furnicii.
Ea invita caprioara,lacuste,orice animale din padure.L-a invitat si pe miriapod,numai k acesta intarzie cu 2-3 ore...dupa care intra pe usa si intreaba:
-Ba cine naibii a scris la usa \"stergetiva pe picioare\" :))?!

› vrei mai mult