Un nou concept de smartwatch pentru copii, de la Canyon - Tony KW-31

11 august 2021, 22:17

smartwatch pentru copii

Canyon a lansat un nou concept de smartwatch pentru copii, care functioneaza ca un telefon GSM de mici dimensiuni. Tony KW-31 este dedicat copiilor, scopul acestuia fiind acela de a inlocui telefonul mobil. Cu ajutorul acestui smartwatch, parintii au un inlocuitor practic si discret pentru telefoane si tablete, iar in acelasi timp pot fi la curent cu activitatile copiilor.

 

Tony KW-31 functioneaza cu ajutorul unei cartele SIM 2G GSM, care face posibila atat apelarea, cat si preluarea apelurilor. De asemenea, este echipat cu o camera foto de 0,3 megapixeli si o aplicatie de inregistrare a vocii, care permit copiilor sa faca fotografii si sa inregistreze mesaje vocale. Ceasul are si un slot pentru carduri MicroSD, care suporta carduri de pana la 32GB si cu ajutorul caruia pot fi redate melodii sau carti audio, prin intermediul difuzorului.

 

Smartwatch-ul vine cu mai multe aplicatii utile preinstalate, printre care: sapte jocuri educationale (Racing, Mario, Parachute, Pinball, Basketball, Worm, Bee War), calculator, ceas cu alarma, calendar, cronometru.

 

Tony are o carcasa din plastic, o husa din silicon si cantareste 42 de grame, aceste caracteristici facand aproape imposibila deteriorarea acestuia, in caz de cazaturi. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 1,54‘’, iar cureaua de 20x230 mm este reglabila, fiind usor de ajustat, in functie de circumferinta incheieturii copiilor.

 

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Tony KW-31 are un ecran tactil, cu rezolutia de 240 x 240 mm. Bateria de tipul Li-polymer are o capacitate de 380 mAh, care permite utilizarea ceasului pana la doua zile, daca este folosit activ, si pana la patru zile, daca este in modul standby.

 

Tony KW-31 este disponibil in trei culori: roz, negru si o combinatie de galben si negru.

De la ASBIS Romania

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Festivalul dragostei era de obicei sarbatorit pe 15 februarie, nu pe 14.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O masina, cu trei persoane, este oprita de un politist:
-Sunteti al 10000-lea automobil care trece pe autostrada. Va informez ca ati castigat 100 milioane lei. Ce ati vrea sa faceti cu banii?
La care soferul:
-Pai cred ca prima data voi face canetul de conducere!
Sotia de langa el:
-Nu-l credeti domnule plutonier, e mort de beat!
Bunicul din spate:
-Vi-am spus eu ca nu ajungem departe cu masina furata!
Din portbagaj se aude:
-Am trecut deja de granita?..

› vrei mai mult