Un cadou dulce, dulce pentru copilul tau

14 decembrie 2018, 09:54

Luna decembrie este cea mai frumoasa si cea mai asteptata luna din an, pentru ca toata lumea, de la cei mici pana la cei mari, il asteapta pe Mos Craciun, care vine cu tolba plina de daruri.

Gourmetgift

Printre acestea trebuie sa fie si ceva dulce, mai ales pentru copii, mari devoratori de ciocolata sau bomboane.

Daca vrei sa faci un cadou dulce copilului tau si nu ai timp sa colinzi prin magazinele de specialitate Gourmetgift.ro iti vine in ajutor. La cadourile pentru copii poti gasi o selectie de daruri atat de apreciate de micuti, cum ar fi ciocolata, bomboane, jeleuri sau batoane de ciocolata, ambalate foarte frumos, in cosuri cu tematica de Craciun, unice pe piata din Romania.

GourmetGift este oricand la dispozitia ta pentru a-ti personaliza cadourile de Craciun dupa cum doresti. Vrei sa adaugi produse proprii sau sa alegi altele pentru cosurile cadou? Nu este nicio problema.

In cei 10 ani de cand ofera cele mai frumoase cosuri de Craciun, Gourmetgift a venit intodeauna cu produse de cea mai inalta calitate.

Gourmetgift a participat la mai multe targuri internationale in Italia, Germania, Franta, Belgia, China, Japonia, destinate decoratiunilor si ambalajelor pentru sarbatori pentru a fi la zi cu cele mai noi trenduri in materie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Exista aproape o mie de specii de lilieci in toata lumea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-BULA, DA-MI UN EXEMPLU DE INSECTA.
-ALBINA.
-SI ALTUL?
-ALBINA!
-ASTA AI MAI ZIS O DATA. ZI UNA DIN CAPUL TAU.
-PADUCHELE!

› vrei mai mult