Twinkl sprijina educatia in timpul grevei: Resurse gratuite la dispozitia ta!

24 mai 2023, 15:54

Materiale educative gratuite
In contextul grevei generale din invatamant, Twinkl Romania isi exprima solidaritatea cu parintii, educatori si elevii care se confrunta cu provocari in procesul de invatare. Pentru a ajuta la gestionarea acestei situatii, Twinkl pune la dispozitie o serie de resurse educationale gratuite, concepute pentru a sprijini recapitularea cunostintelor acumulate de-a lungul anului scolar.

Recapitularea la sfarsit de an scolar este un proces esential care permite consolidarea cunostintelor dobandite si pregatirea pentru provocarile viitoare. Cu toate acestea, stim ca acest proces poate fi uneori dificil. De aceea, am adunat o serie de resurse de pe Twinkl, concepute special pentru a va ajuta in acest proces.

Resursele noastre gratuite sunt disponibile temporar si sunt concepute pentru a sprijini invatarea indiferent de circumstante. Fie ca esti un parinte care isi ajuta copilul sa incheie cu succes anul scolar, un educator care cauta materiale didactice de calitate sau un elev dornic sa isi imbunatateasca intelegerea, aceste resurse sunt pentru tine.

In plus, pentru a ajuta copiii sa inteleaga mai bine situatia actuala, am creat un pachet de fise de lectura care explica conceptul de greva. Pachetul include doua fise de lectura diferentiate, fise cu intrebari si raspunsuri, precum si o fisa pentru discutii. Este un instrument util care poate fi folosit atat la scoala, cat si acasa.

Pentru mai multe informatii, vizitati Twinkl.ro .

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Singurul cuvant din limba romana care are pluralul in "-a" este OUA

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un copil plange in fata casei. Un politist se apropie si-l intreaba:
- Ce faci baietel aici, de ce plangi?
- Tata o bate in casa pe mama!
- Poftim?! Cum il cheama mai pe taica-tu?
- Nu stiu... si nici mama nu vrea sa spuna, ca de-aia ia bataie...

› vrei mai mult