Trailer-ul "Avengers: Endgame" bate recordul lui "Avengers: Infinity War"

9 decembrie 2018, 12:53

Avengers 4
In 24 de ore de la aparitia trailer-ului s-au contabilizat mai multe vizionari decat a avut Avengers: Infinity War, obtinand 289 milioane de vizionari.

"Pentru cei mai mari fani din lume, va multumesc ca ati fost acolo de la inceput pana la sfarsit si cã ati facut ca acest trailer sa fie cel mai vizionat din istorie cu vizionari de 289M in 24 de ore!" a scris Marvel Studios pe Twitter.

Recordul era detinut de primul trailer oficial pentru Infinity War, care a reusit sa ajunga la 230 de milioane de vizionari in 24 de ore. 

Iata mai jos trailer-ul cu cele mai multe vizionari:



Tot in aceasta perioada a fost lansat si al doilea trailer pentru filmul "Captain Marvel", un personaj ce va fi prezent si in filmul: "Avengers: Endgame". Va fi primul film Marvel cu o supereroina in centrul atentiei. Carol Danvers este o pamanteanca ce preia structura genetica a iubitului ei Captain Mar-vell in urma unui accident. Mai jos avem si trailerul:



inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Conform unei legende din secolul 19, Adevarul si Minciuna se intalnesc intr-o zi. Minciuna ii spune Adevarului: ''Astazi este o zi minunata!'', Adevarul se uita pe cer si constata ca ziua chiar era minunata. Ei petrec ceva timp impreuna, ca mai apoi sa ajunga la o fantana. Minciuna ii spune adevarului: ''Apa este foarte buna, hai sa facem o baie impreuna''. Adevarul, din nou suspect, verifica apa si descopera intradevar ca aceasta este foarte buna. Se dezbraca amandoi si incep sa faca baie. Deodata, Minciuna iese afara din apa, se imbraca cu hainele Adevarului si fuge. Furios, Adevarul iese afara din fantana si merge sa caute Minciuna pentru a-si recupera hainele. Oamenii, vazand Adevarul gol-golut, isi muta privirea cu ura si dispret. Dupa un timp, bietul Adevar se intoarce in fantana si dispare pe vecie, ascunzandu-si rusinea. De atunci, Minciuna face incojurul lumii, imbracat ca Adevarul, satisfacand nevoia societatii, pentru ca, oamenii, in orice caz, nu doresc sa vada Adevarul gol-golut.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip se duce la un bar, mort de beat,cu paharul in fata,plangea de rupea pamantul.Vai dar de ce esti asa de dezamagit,barmanul intreaba:
-Far ce sa intamplat?
-Pai acuma trei luni, a murit mam si mi-a lasat 10.000$...
-Condoleantele mele..
-Acum doua luni,a murit si tata si mi-a lasat 25.000$...
-Imi pare rau domnule,foarte rau
-Luna trecuta a murit si frate-miu si mi-a lasat 50.000$...
-Vai trei persoane dragi,in asa scurt timp...
-Si luna asta nu mai pic nimin... nimic fir-ar sa fie...

› vrei mai mult