Totul despre bidonul cu apa: cum se desigileaza, pastreaza si consuma?

27 octombrie 2021, 12:48

Totul despre bidonul cu apa: cum se desigileaza, pastreaza si consuma

Un stil de viata sanatos incepe intotdeauna cu pasi mici, reprezentati de obiceiurile pe care ai grija sa le executi zilnic. Miscarea zilnica, odihna suficienta, o dieta echilibrata si hidratarea corespunzatoare pot face minuni cand vine vorba de buna functionare a organismului tau.

 

In ceea ce priveste ultimul aspect, este esential sa consumi cantitatea de apa recomandata zilnic – in general, in cazul unui adult, aceasta este de 2 litri de apa pe zi. Achizitionarea si utilizarea unui bidon cu apa de la H2On iti garanteaza atat faptul ca vei avea acces rapid si facil la o sursa de hidratare de incredere, cat si ca vei consuma apa de calitate superioara.


Apa H2On – secretul unui stil de viata sanatos

 Apa H2On – secretul unui stil de viata sanatos

H2On este o companie romaneasca, unde ai acces la apa recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, dar si la alte produse si servicii de top. Cand utilizezi un bidon apa de la H2On, consumi apa recomandata de nenumarate figuri celebre din spatiul cultural romanesc.

 

Aici, vei descoperi dozatoare si pompe compatibile cu modelele de bidon cu apa de 19 litri, precum si espressoare profesionale care pot fi achizitionate sau inchiriate. H2On iti pune la dispozitie si cele mai bune sortimente de cafea si ceaiuri de la Julius Meinl, LavAzza si illy.

 

Livrarea este efectuata in aceeasi zi in care ai plasat comanda prin flota proprie de masini H2On, oriunde in tara. In plus, beneficiezi de servicii de mentenanta, precum si de o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand ai nevoie.

 

Iata ce ar trebui sa stii cand utilizezi unui bidon cu apa!

 

Desi utilizarea unui astfel de bidon este extrem de intuitiva, exista cateva reguli pe care ar trebui sa le cunosti pentru a profita la maximum de beneficiile sale. Iata despre ce este vorba!

 

Din ce este confectionat bidonul?

 

Bidoanele H2On sunt confectionate exclusiv din tritan sau policarbonat. Acest aspect deosebeste produsele H2On de restul bidoanelor de pe piata, care sunt fabricate din PET, un material cu potential periculos pentru consumatori.

 

In plus, apa comercializata este microbiologic pura. Acesta nu a fost tratata prin clorinare, un aspect care este interzis din punct de vedere legal.

 

Cum se desigileaza?

 

Inainte de a monta bidonul pe dozator, capacul acestuia trebuie sters cu o laveta. De asemenea, este important sa indepartezi eticheta igienica de pe bidon. Este recomandat ca apa sa fie consumata la 3 saptamani dupa desigilare.

 

Cum se pastreaza?

 

La fel ca in cazul dozatoarelor de apa, bidoanele trebuie pastrate intr-un loc umbros, unde sa nu fie expuse direct la razele de soare. De asemenea, nu este recomandat ca, in vecinatatea acestora, sa fie amplasate plante.

 

Cum procedezi dupa ce a fost consumat?

 

Cei care colaboreaza cu H2On primesc gratuit in custodie un bidon cu apa. Acesta trebuie returnat catre H2On dupa ce a fost consumat, unde va fi reciclat corespunzator.

 

In cazul in care ai mai multe intrebari legate de acest subiect, specialistii H2On iti stau la dispozitie. Acceseaza acum platforma online a acestei companii romanesti si descopera cele mai bune oferte pentru produse si servicii care te vor ajuta sa obtii stilul de viata sanatos pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lemnul de abanos nu pluteste pe apa. Provine de la copacii exotici, din genul Diospyros. Este un lemn negru, greu, foarte dur folosit pentru confectionarea unor instrumente muzicale, mobilier de lux etc

› vrei mai mult

Bancul zilei

O tanara este operata de apendicita
A doua zi dupa operatia de apendicita, tinara este vizitata de chirurg.
- Ei, cum merge, domnisoara?
- Bine, multumesc. Dar spuneti-mi, domnule doctor, o sa fie foarte vizibila cicatricea mea?
Medicul o priveste o secunda si ii raspunde:
- Asta depinde de dv., domnisoara.

› vrei mai mult