Top lucruri ciudate pe care le facem la dus

18 februarie 2016, 16:09

Chiar daca dusul este activitatea pe care o fac (sau ar trebui sa o faca) toti oamenii de pe Terra, asta nu inseamna ca e o chestie distractiva. Sa faci un dus inseamna timp si efort, mai ales daca esti o fire mai lenesa. Pur si simplu e o chestie pe care trebuie sa o faci. De obicei, fiecare aduce/face cate o chestie amuzanta la dus pentru a face lucrurile mai interesante. Iata cateva dintre cele mai haioase sau ciudate lucruri pe care le facem la dus:

1. Cantam!
Top lucruri ciudate pe care le facem la dusNu stiu cum se face ca baia are o acustica asa buna. Pur si simplu toata lumea devine Adele la dus. Canta din toata inima, nu e nimic in neregula cu asta!

2. Ne scapa lucrurile din mana!

De cate ori ti-a scapat sapunul, sticla de sampon sau gel de dus? Daca as avea un leu pentru fiecare data cand mi-au scapat din mana aceste lucruri in timp ce faceam dus, as fi facut o avere. Stai linistit, se intampla tuturor. Totul e umed si alunecos asa ca e normal.

3. Avem o rutina proprie!
Top lucruri ciudate pe care le facem la dusIntai spalam mana dreapta, apoi mana stanga, apoi burtica apoi restul. Fiecare are o rutina de la care nu se abate. Nu exista niciun motiv pentru aceasta rutina, pur si simplu asa ne-am obisnuit.

4. Atingem telefonul cu mainile ude!

Pur si simplu nu rezistam nici macar 5 minute fara sa verificam daca am primit like pe Facebook sau Instagram. Ia mana de pe telefon ca s-ar putea sa il strici.

5. Pierdem notiunea timpului!
Top lucruri ciudate pe care le facem la dusIntri la dus pentru 5 minute si iesi peste 20. Pana la urma, de ce ai iesi din dus cand este atat de cald si linistitor. In plus, e locul unde poti fi Adele!


Lipseste ceva din lista noastra?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Presedintii de pe dolarii de astazi nu mai arata ca la inceput. Specialistii au constatat ca, peste este ani, acestia au ''intinerit''. Trezoreria Statelor Unite a recunoscut ca a angajat cosmeticieni si stilisti, care si-au spus cuvantul. Autoritatile au explicat ca schimbarile trebuie sa impiedice falsificarea dolarilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o seara un baietel suna la pompieri,si intreba:
-Aveti apa calda?
Ala ii raspunde:
-DA
-Atunci spalati-va picioarele si repede la culcare.

› vrei mai mult