Top 5 cele mai bune aplicatii de fitness pentru Android si iOS

3 iunie 2022, 09:47

fitness

Suntem tot mai preocupati sa avem o viata activa si sanatoasa si un regim alimentar echilibrat. Dar pentru ca suntem din ce în ce mai ocupati, încercam, pe cat posibil, sa ne facem noi un plan în ceea ce priveste activitatea fizica si
alimentatia. Din fericire, exista foarte multe aplicatii de fitness pentru Android si iOS care ne pot fi de un real ajutor, care ne spun cat timp sa lucram în functie de obiectivele pe care le avem. Iar o parte din ele ne arata ce si cat ar trebui sa mancam, daca vrem sa slabim sau sa ne îmbunatatim conditia fizica.

 

Iata care sunt top 5 cele mai bune aplicatii de fitness pentru Android si iOS:

 

MyFitnessPal

 

Este o aplicatie complexa pentru Android si iOS, care îti urmareste activitatea fizica, îti numara caloriile consumate si îti sugereaza mese sanatoase. Cu MyFitnessPal îti poti stabili, spre exemplu, cat sa slabesti si în cat timp, iar aplicatia îti va spune cam ce nivel de activitate ar trebui sa ai. De asemenea, te ajuta la monitorizarea progresului în obiectivul propus.

 

8Fit

 

Este o aplicatie disponibila gratuit pe Android si iOS, care organizeaza foarte eficient programul de sport. Sugereaza exercitii, un regim alimentar personalizat, program de meditatie pentru un somn mai odihnitor si are functii de analiza a sanatatii generale. Gasesti pe 8Fit programe de antrenamente cu niveluri diferite de dificultate si mese sanatoase pe care le poti pregati în doar cateva minute.

 

Gain Fitness

 

Aplicatia Gain Fitness poate fi comparata cu un antrenor personal care îti va stabili programul zilnic de antrenament, în functie de obiectivele pe care ti le-ai propus. Acest instrument are calendar, care va tine evidenta caloriilor consumate si a activitatii fizice si îti vei da seama cu usurinta daca faci ceea ce trebuie. În plus, îti va recomanda un plan de fitness personalizat pe baza datelor personale si a obiectivelor tale. Pentru a realiza exercitiile cat mai corect, Gain Fitness îti pune la dispozitie si clipuri în care persoane executa exercitiile respective.

 

Lose It

 

Este o aplicatie foarte utila daca vrei sa slabesti. În functie de informatiile personale pe care i le setezi, îti va oferi sugestii pentru stabilirea unui regim alimentar si un plan de exercitii fizice. Are mai multe functii cu ajutorul carora poti sa stabilesti cate calorii are un preparat pe care îti doresti sa-l consumi sau cate calorii ar trebui sa consumi la o masa.

 

Map My Fitness

 

Îti contorizeaza activitatea fizica si îti ofera o harta a locurilor unde te poti antrena. Aplicatia are o baza de date vasta, cu peste 600 de activitati sportive, de la cardio pana la antrenamente de forta. Map My Fitness este disponibila pe Android si iOS.

 

Pe langa aceste aplicatii pe care noi le consideram foarte bune si utile, care acopera toate aspectele unei vieti sanatoase, vei descoperi pe acest blog si altele. Totul este sa descoperi una care ti se potriveste si pe care o consideri compatibila cu stilul tau de viata.

 

Foto: Pexels

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Cultura generala

O masca chirurgicala se foloseste pentru uz chirurgical (impiedica particulele lichide sa circule de la pacient la echipa operatorie sau invers), ca protectie impotriva particulelor de praf aeriene create de poluare sau ca protectie impotriva raspandirii unor boli.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Aflat la o ruda in Bucuresti, un oltean iese dimineata pe balcon sa-si scuture rogojina. Din neatentie, se apleaca prea mult si cade. Speriati, trecatorii se aduna in jurul lui.
- Ce s-a intamplat? intreaba unul.
- Nu stiu, neica, abia picai si eu, raspunse olteanul.

› vrei mai mult