Tom si Jerry revin la Boomerang!

25 februarie 2021, 12:11

In prima versiune a seriei, motanul gri trebuia sa fie Jinx, iar soricelul maro era Jasper. Dar, de cand au devenit Tom si Jerry acum 80 de ani, intreaga lume ii cunoaste sub aceste nume! La inceputul lunii martie, la Boomerang, va avea premiera cel de-al cincileasezon din cea mai recenta serie de aventuri ale acestor personaje, si anume ”Tom si Jerry se dau in spectacol”!

 

Tom si Jerry 

Eroi atemporali

inca din primele episoade, personajele Tom si Jerry au castigat inimile telespectatorilor. Serialul a fost nominalizat la Oscar de nu mai putin de 13 ori!Creatorii originali, William Hanna si Joseph Barbera, au creat, de asemenea,familia Flintstone sau Scooby-Doo. Generatii succesive de caricaturisti au preluat stafeta in productia acestui desen animat despre aventurile soricelului si motanului, dar toti au pastrat cele mai importante caracteristici ale lui Tom si Jerry: intamplari amuzante, ambuscade, urmariri si evadari! Urmaririlebine-cunoscute ale personajelor sunt specialitatea lui Chuck Jones, care a fost implicat in crearea unei alte perechi de personaje celebre, neobosite in eforturile lor de a se intrece reciproc: Wile E. Coyote si Road Runner.

 

Imaginea lui Tom s-a schimbat. Initial, acesta mergea in patru labe. Cu toate acestea, partenerul sau, Jerry, a aratat la fel pe tot parcursul seriei. O alta caracteristica a personajelor este, de asemenea, neschimbata: nici unul dintre ei nu rosteste vreodata propozitii complete! Au fost doar cateva ocazii cand au vorbit... de exemplu, atunci cand Tom a cantat o serenada intr-un episod din 1992. Producatorii au decis de fiecare data sa arate o relatieneobisnuita intre animalele de companie.

Noul sezon „Tom si Jerry se dau in spectacol” la Boomerang

La inceputul lunii martie, la Boomerang, va avea loc premiera celui de-al cincilea sezon din cea mai recenta serie a aventurilor eroilor preferati „Tom si Jerry se dau in spectacol”. Serialul se concentreaza pe ceea ce spectatorii au iubit de ani de zilecapcane inteligente si rivalitatile dintre Tom si Jerry.Ii vom putea urmari si pe cainele Spike, fiul sau Tyke sau soricelul istet Tuffy.

in noile episoade,eroii vor incerca sa prinda un paianjen rapid, precum si sa plece intr-o excursie la Marele Canion, unde vor intalni un mic coiot. La un moment dat,Tom isi va gasi un prieten la gradina zoologica locala, iar Jerry va incerca sa lanseze o masina aeriana misterioasa.

 

Noile episoade din sezonul 5 „Tom si Jerry se dau in spectacol” vor avea premiera luni, 1 martie, la 15:55 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 15:55.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Trateaza-ti cu respect prietenul cel mai bun si fii mai atent/a la ce vorbeste cu tine! In ziua de azi gasesti foarte greu o persoana pe care te poti baza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lorisul este o specie de primata care prefera solitudinea. Este singurul mamifer veninos. Veninul sau este activat prin combinarea unui ulei seretat de glanda brahiala cu saliva. Substanta functioneaza ca o solutie contra parazitilor externi sau a atacurilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mama:Ce-am spus sa te duci la scoala! E deja 8.00!
Copilul:Dar m-am dus mama la scoala.
Mama:Cand toata ziua ai stat aici?
Copilul:Aha!Si tu toata ziua ai stat aici si trebuia sa te duci la secrviciu!

› vrei mai mult